Jump to content

Konoplja


viktor

Recommended Posts

KAzem ti, ja sam uzeo neke vec gotove. MIslim da su turbo seed. Sta sa njima da radim? Jel da ih meljem ili mogu kao takve kakve vec jesu da stavljam u pva kesice ili ?

Mozes odmah u pva a mozes pre toga da dodas jos nesto po zelji kako bi bolje prilagodio mamcima. Inace za kratke ribolove mozes da hranis samo konopljom. Sto se tice pripreme, koliko ribolovaca toliko nacina. Evo jedan prostiji. Potopi konoplju u vodu i dodaj so i chili papriku. Sutra kuvaj 45min.

Link to comment
Share on other sites

Kako se przi?

Ako nije termicki obradjena koju si ti  kupio,uzmes u jednom sloju u tiganju i uz stalno mesanje polako peces.Videces kad pocne da pusta ulje i malo promeni boju a miris fantastican tada je gotova.Obavezno je iz tiganja prespi u neku drugu posudu a najbolje plek iz sporeta.Ako ostane u tiganju pece se i dalje od toplote i zagorece ti.Treba biti obazriv dok ne udjes u stos ali posle je pesma.

Najbolji sastojak za sve u vezi sarana.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

mozes na oba nacina,ako je przis u rerni pazi da ne pregore. CIm pucne 2-3 odma vadi iz rerne,pusti da se ohlade pa samelji. 
Kad je pecena pa mlevena ima mnogo jaci miris,pazi da ne preteras da ne dominira samo miris konoplje u miksu,100gr pecene i 100gr sirove skroz drugacije mirise u miksu

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...