Krle Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Dajte neki info pocelo je ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Za sada Braca jedna riba, Vojkan Zrenjanin dve to je info od sinoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
shevchenko Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 mislim da zrenjaninci imaju 4 kom, jane i shiki 3 kom, braca 3, nekoliko ekipa bez ribe.Info od 11 jutros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 m&m zrenjanin 76,97, ugoplast hr 65,66, mak krap & korda 53,52, oktopus kikind 43,74kg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Konacan plasman dok neko ne objavi detaljnu listu Zrenjanin prviUgo drugiOktopus treciMak cetvrti... Najveci riba Kristijan i Vlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Bilo bi super da neko napravi listu sa konacnim plasmanom + kombinacija DD baita koju su dobili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 konacna lista http://i42.tinypic.com/15ch84y.jpg Rezultati po vrstama boila 1.Zebra mussel crunch2.Freshwather snail sa podizacem3.Monster Crab Crunch (pola tonuce sa pola pop-upa)4.Crustacean Bechalan + Freshwater snail (pola-pola tonuce)5.Black squid liver -jako dipovan Najveca riba uhvacena je na Monster crab-prezentacija sneskoct.Kristijan Sombor & Vlada BG Slike ce biti danas postavljene u exyucarp galeriji.Opsirnije o celom dogadjaju mozete pogledati u Sledecoj emisiji Rtv Vojvodina - "Cari ribolova".,i sledecem broju casopisa "Ribolov" kojima se zahvaljujemo na podrsci i kompletnom pracenju tokom celog vikenda. Posebno se zahvaljujemo KSR BANAT koji nam je pomogao da na njihovom prelepom jezeru Peskara uvelicamo ovaj dogadjaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Cestitke pobednicima i Vladi na oranizaciji ovakvog takmicenja!!! Nadam se da ce "vreme" dozvoliti jos ovakvih organizacija..pa da se i ostali oprobaju:) Mozda Vision Baits vikend )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Bilo je EXTRA!Pozdrav svima a posebno bata Janetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Divan vikend na divnom jezeru sa divnim ljudima! I meni koji nisam takmicar jedno potpuno novo iskustvo!!! Stvarno je bilo vrhunski!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 svaka cast na organizaciji,sto vise ovakvih desavanja.... bravo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 by Istvan Kazi http://magyarszo.com/fex.page:2011-11-01_Jol_szerepeltek_a_kulfoldiek.xhtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabg Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 BILO JE EKSTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 jedno do najboljih druzenja u zadnjih par godina.Pica bez limita kao i nagrade.Iako je bilo druzenje bilo je dosta i takmicarskog duha.Odlicna organizacija.Trebalo bi vishe uvoznika da sledi njihov primer.Shto se mene tice sa shikijem smo proshli super(kako smo se nadali odlicno smo se udali).Samo da mi neko poshalje sliku sa mojim sharanom od 11 kila da imam za uspomen.Josh da napomenem da su svi bili izvrsni domacini u svom boksu(to vladabg moze najbolje da potvrdi)Zao mi shto sam poneo samo 3 flashe rakije i jednu flashu vino.Sledeci put nosim po dva paketa od oba proizvoda.Pa nek rade pola-pola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 a kad ima emisija Cari ribolova da gledamo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 jedno do najboljih druzenja u zadnjih par godina.Pica bez limita kao i nagrade.Iako je bilo druzenje bilo je dosta i takmicarskog duha.Odlicna organizacija.Trebalo bi vishe uvoznika da sledi njihov primer.Shto se mene tice sa shikijem smo proshli super(kako smo se nadali odlicno smo se udali).Samo da mi neko poshalje sliku sa mojim sharanom od 11 kila da imam za uspomen.Josh da napomenem da su svi bili izvrsni domacini u svom boksu(to vladabg moze najbolje da potvrdi)Zao mi shto sam poneo samo 3 flashe rakije i jednu flashu vino.Sledeci put nosim po dva paketa od oba proizvoda.Pa nek rade pola-pola. Zaboravio si Janče da napomeneš da su dve flaše rakije otišle još pre nego što su kuglice sa mestima i mamcima uopšte bile izvučene 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Samo da mi neko poshalje sliku sa mojim sharanom od 11 kila da imam za uspomen.http://i39.tinypic.com/24n41eb.jpgmozes da dobijes ali samo za avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivaro Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 bravo za organizatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Jos novih slika u galeriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Da i ja kazem koju o ovom lepom druzenju. Prvo sve cestitke organizatoru i kapa dole! Bilo je sjajno,puno pozitivne energije,nasmejanih lica zajebancija...Pohvalio bih lozu koju je Jane doneo (nazalost nije dugo trajala) u Aprilu Jane molim te bar duplu dozu da poneses. Peskara,ja kao i moja ekipa ( Voja i Bacid) nismo pecali na ovoj vodi,voda jako interesantna dno puno rupa sprudova... i teska za pecanje. Mi se nismo iskreno mnogo ni trudili jer je druzenje bilo na prvom mestu. Sve u svemu divan vikend i hvala svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 a kad ima emisija Cari ribolova da gledamo.... Ide svake nedelje u 16.00 (sadašnji termin)-reportaza sa Promocije DD bait sledeće nedeljepozz-bilo je stvarno extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Iz priloženog vidim da se ste super proveli na pecanju to je najbitnije-čist "hedonizam" što i ja najviše volim u celoj priči!Jel može neka reč o boilima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Ja mogu reci o boilama na koje smo mi pecali.Veoma zatvorena boila kao i sve kupovne ali kad je malo ogulish il uradish pola onda je stvarno dobra,lepa tekstura koja izvrsno ispushta atrakte u vodi.Shto se tice fresh water snail kao i shto sam najavio pre nego shto je izasho boila je izvrsna radi lepo u hladnoj vodi.Pop up je sa kremavim mirisom ispreplecen sa aromom snaila i odlicno ide u kombinacii.Cak shta vishe ide u kombinacii sa svim mesnim boilama bash zbog unikatnosti.Shto se tice dipa bio je po meni suvishe jak i gusci za ovo doba godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Black Squid ODLIČAN,ali ODLIČAN. Biće mi uvek u prvoj postavi pri zabacivanju na jednom od četri,ili na dva od šest štapa.Sve pohvale i čestitke Carpologiji na organizaciji.Bila mi je čast.Hvala vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 I meni je black squid extra, a za GUANA REDBULL smem da dam glavu da ce biti hit na prolece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts