David Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 u jednu jupolku stane oko 12kg spoda puta 3 = 36kg + 10kg boila = 46kg + 1 jupolka peleta oko 8kg = 54kg X 13 ekipa = 702kg.iz matematike sam imao 2 i za nju sam prepisao pa me ispravite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 u jednu jupolku stane oko 12kg spoda puta 3 = 36kg + 10kg boila = 46kg + 1 jupolka peleta oko 8kg = 54kg X 13 ekipa = 702kg.iz matematike sam imao 2 i za nju sam prepisao pa me ispravite Jos te cepa temperatura..cccc..izgleda da ne koristish japanske kante one male od 100Kg... U moje jupolke stane cca 18-19...zavisi cega ima u njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Onda vam je bolje da računate u litrama pa sve to podelite sa brojem riba u proseku , i dobićete koliko ispadne po ribi. Verovatno ne mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Takmicenje od 06 -08 aprila Skup ekipa,petak u 15 h izvlacenje pozicija u 15.30h pocetak u 16 .30 zavrsetak nedelja u 15 h PRIJAVLJENE EKIPE1 ct sensei2 ct maistori3 ct plovak4 ct brica5 ct ridik6 ct usce7 ct kaznena ekspedicija8 ct zlatni saran9 ct buster10 ct stevan11 ct gvt sub.12 ct su carp sub,13 ct sremci belegis maksimum tri kante JUPOLKE spoda i jedna peleta,stim sto moze da se kombinuje recimo ,dve kante peleta i dve spoda ali nikako vise od tri kante spoda.i do 10 kg boilaBISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 to kule samo da mi docekamo taj petak . sporo vreme prolazi . jedva cekamo samo da nas vreme posluzi ma ko ga sisa neka pada i grad vazno da pecamo . vidimo se u petak . ps ujka ostri udice Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 ajmo momci jos malo pa se gledamo sutra . bistro svim ekipama i vidimo se sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulaja23 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Bistro i tebi druze... Vidimo se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 E pa dragi takmicari, doslo je vreme da se ukrste koplja i da vidimo sta smo radili preko zime. Puno srece svim ekipama i puno debelih sarana. Veliki pozdrav svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts