Jump to content

Fruskogorska Jezera


Tonac

Recommended Posts

Pozdrav,

 

Moze li mi neko posavetovati dobro jezero oko Fruske gore, koje ulazi u godisnju objedinjenu dozvolu, i ima pristojan prilaz kolima ? Posto sam negde procitao da je neko savetovao da se ide na sve SEM NA DVA, a ja kakve sam srece otici cu po sred jednog od ta dva :)

 

Znaci, kratko pecanje, od ujutru do uvece, da ima nekakvog desavanja, koje bi jezero preporucili ?

 

Hvala veliko na odgovorima.

Link to comment
Share on other sites

Auh Limar, pa zar je moguce da ni jedno jezero vise ne postoji koje nije opustoseno ... pa bre stvarno cu pocepati svoju dozvolu i poceti da idem samo na privatne revire....Ajde, kad bi se samo nasao covek koji je napisao na koja dva je bolje ne ici to bi bilo sjajno...jer sanse nema da iskopam gde sam to procitao.....a zaboravio sam na koja dva je mislio...

 

Ok, ako ne na ova, ima li kakve preporuke za neko drugo jezero u kome ima zivota, a da nije udaljeno 200 km od Beograda...

 

Hvala..

Link to comment
Share on other sites

Druze sto se toliko opterecujes ulovom sam kazes da bi isao u ribolov od jutra do veceri za takav vid ribolova na divljoj vodi verovatnoca ulova sarana je od 1-3% zato bolje izaberi vodu koja ima najlepsi ambijent ili prirodu kako hoces i uzivaj kao covek taj dan.
Link to comment
Share on other sites

Nemoj samo ici na Calmanska jezera,eto.....sve ostalo je relativno,na Jarkovcima imas najvece sanse da upecas koji komad od 2-3kg a u svakom slucaju dobro radi krupna babuska tako da ce desavanja biti!
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...