GORANBILLY Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Da li je neko koristio Arome i Dipove gore navedene firme?Posebno me zanima Tigernut ,Concentrated Garlic,Blueberry Dynamit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 ja koristim skoljku duze vreme i extra je cak mislim da je ista kao stara melegova Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 ja koristim skoljku duze vreme i extra je cak mislim da je ista kao stara melegovaNije ista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Nije ista...nije ista ali slicniju nisam nasao i extra je i cokolada je dobra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitomir Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Изузетне ароме, чак шта више никада до сада нисам приметио било какву разлику као што се дешавало на већини других светски брендова, од налепнице до мириса, а о ловности ... хммм, јел још увек кријемо ,,ноге,,?! Лично и из искуства бих препоручио Јагоду јер по произвођачу је и прављена за текуће воде (обраћам се ,,некомерцијалистима), као и FishWich чији састав када прочитате све ће вам бити јасно, што се тиче концентрације НИЈЕ ЗАЈЕБАНЦИЈА, минимум и само минимум!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 a gde ima kod nas da se kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
repac Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 a gde ima kod nas da se kupiNema kod nas nigde da se kupi. Madjarska je naj bliza gde se keen carp moze naci, sto je odlicno da sada smo porucivali iz nemacke Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 Изузетне ароме, чак шта више никада до сада нисам приметио било какву разлику као што се дешавало на већини других светски брендова, од налепнице до мириса, а о ловности ... хммм, јел још увек кријемо ,,ноге,,?! Лично и из искуства бих препоручио Јагоду јер по произвођачу је и прављена за текуће воде (обраћам се ,,некомерцијалистима), као и FishWich чији састав када прочитате све ће вам бити јасно, што се тиче концентрације НИЈЕ ЗАЈЕБАНЦИЈА, минимум и само минимум!!!Vitomire hvala na iskrenom odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Koristim vise aroma te firme i koncetracije su poput torpa a nabavljam iz nemacke inace preko ruku iz madjarske nebi jer je pitanje sta moze da stigne. A moja preporuka je ne vise od 1ml na 500gr mixa. To jevza divlje vode . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Zavisi od arome kolko se dozira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Ovaj moj drug sve zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Evo jednog linka za Keen carp http://keencarp.de/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Evo jos linkova: http://www.keencarp.hu/ http://keencarp.it/testers http://www.keencarp.nl/ Kod svih je sve isto bilo gde da kupis njihov proizvod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Jel probao ko na Dunavu, da li se nesto izdvojilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuki Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Jel neko probao bananu od gore navedene firme?probao bih je pa me interesuju vasa iskustva,ako ih neko uopste ima..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 nemam poverenja na ovome sto stize preko ruke , jednostavno sto to neko nebi razblazio jer taj proizvod hermeticki nije zatvoren niti ima kontra zastitu kao kod flasa za kiselu vodu ili sl. vec samo zatvarac i imam stimulin amino iz engleske koji nije isti kao i jos dosta proizvoda koji se razlikuju od ovih preko ruku iz madjarske ili cak i neke firme . najsigurniji sam kad mi stigne iz uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 A gde kupujes u engleskoj Ken Karpa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuki Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Ok,ganic-u za nepoverenje....slazem se sa tobom,jedino je bitno ko ti donosi od preko.....A,jesi li koristio gore navedenu firmu,posto je tema o istoj,a ne o poverenju ili ti o sastavu hemije...msm dal je ista ili ne....nemoj da se ljutis ili me pogresno shvatis,samo kazem da ne bi opet otisli u aut sa temom,kao sa sa dosta njih na forumu....Bitno je dal je i koliko ko koristio,i kakva su im iskustva sa istom.Dobili smo vec par dobrih odgovora i hvala ljudima na tome.Nadam se da cemo dobiti odgovore ako je neko koristio na dunavu,i koje sve arome.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 A gde kupujes u engleskoj Ken Karpa?keen uzimam u austriju a sve ostalo uglavnom uk , a malopre sam napisao da uglavnom iz uk jer sam vec porucio nesto juce iz uk pa sam zato i napisao a posto pitas video sam i janeta odakle fluocarboni pa preko iste linije ide i to za mene osim iz aistrije a za kvalitet i razliku garantujem a i janeta mozes upitati video je i on, ali sto se uk tice cekamo po 15-20 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Ok,ganic-u za nepoverenje....slazem se sa tobom,jedino je bitno ko ti donosi od preko.....A,jesi li koristio gore navedenu firmu,posto je tema o istoj,a ne o poverenju ili ti o sastavu hemije...msm dal je ista ili ne....nemoj da se ljutis ili me pogresno shvatis,samo kazem da ne bi opet otisli u aut sa temom,kao sa sa dosta njih na forumu....Bitno je dal je i koliko ko koristio,i kakva su im iskustva sa istom.Dobili smo vec par dobrih odgovora i hvala ljudima na tome.Nadam se da cemo dobiti odgovore ako je neko koristio na dunavu,i koje sve arome....druze ja se nikad neljutim jedino ako neko meni tvrdi druhgo a nije ni isprobao a da je izneo samo svoje misljenje kao ja to postujem i to je to, a kolko znam da sam izneo sta konkretno od ove arome koristim na dunavu a onda je repac pitao gde ima da se kupi ili nema i moj odgovor je bio na to da iam ali nemam poverenja . a u predhodnom postu sam napisao da iz uk porucujem preko prijatelja iz makedopnije a iz austrije isto od pobratima koji je svake nedelje u austriji vozac autobusa . i da reko sam da koristim skoljku i evo dopuna plum isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuki Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Odlicno,eto napredujemo.....znaci skoljka,plum,jagoda....su sve ok arome i ocigledno je da rade na nasim vodama.....to mi je jako bitno jer hocu da je koristim...a sta bi sa bananom,jel ko isprobao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts