Jump to content

Daiwa Emblem 13FT 3 3/4lb super flex


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...

pucaju kruti su lose daljine postizu,jedino je izgled za 10 :shok:

Skoro sam ih uzeo i nisam ih nosio na miku, na safariju su bili ok ali toje 30-40m. smešno. Meni su na toj distanci delovali baš elastično i imaju spoj trn + put over tako da nisam pametan. Ali izgleda da definitivno dosta ljudi ima iskustvo slično tvom tako da tu nešto smrdi :unknw:

Link to comment
Share on other sites

ako budes pecao na miki i gadjao sajlu sa pva slomices ga sigurno,ja sam jedan stap slomio na ribi na safariju pri cimanju u stranu,pukao kao da je od stakla,moj savet ti je da ih nesilis i da svakih par zabacivanja proveris kako je stap udzekan!!!

Link to comment
Share on other sites

Hmm...

Imam ga kao namenski, četvrti štap (3,90; 3,5 lb), već 5 godina, kada sam našao četvrti štap da kompletiram sa postojeća tri, onda ga zadnje dve godine koristim kao marker štap.

Obzirom na cenu bojao sam se da nije "nešto". Dugogodišnje iskustvo me je demantovalo u razmišljanju. Štap je odličan.

 

E sad... neki mi kažu da ima razlike u serijama, u fazonu ja sam uzeo neku prvu seriju, koja je bila super itd...

 

Ja se u to nerazumem, ali ovaj što imam je zaista jako dobar štap.

Link to comment
Share on other sites

 Au stankovacm brate najebao si sa tim Emblemima, ti kako bacas cim budes prvi put otisao na Miku polomices sva tri. Nemoj ove godine sa njima tamo gde treba da se baca dalje nego na Topciderku da pecas.... :yahoo:

Slušaj ti  :crazy: Aleksandre!!! Ti si kriv što sam se navuko na pecanje :rofl: , da ne spominjem koliko si mi para izbio iz dzepa samo 2012, a tek da si me ti navuko da kupim EMBLEME 8P od sada te pevam kod žene za svaki dinar koji potrošiš na pecanju :yahoo: a jaću skupiti parice za neke ful motkice pa kud puklo da puklo :yahoo:  :crazy:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ajd sad citam tu kako ste slomili celu zalihu emblem stapova :), daj recite u detalje, kako se stap slomio, kojom tehnikom zabacivanja, jel bash svaki na istom mestu puko,kojim olovom,koliki pva ste okacili, na koju daljinu ste pokusali zabaciti itd.... citao sam o ful metalima kako su ih neki Madjari izlomili na jednom takmicenju 3-4kom naravno sve njihovom greskom,nekazem da nije moguce embleme izlomiti ali sumnjam da u 70% nije greska ribolovca. Dajte neko realno objasnjenje . Thanks :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jedan stap je slomio moj drug pri zabacivanju na osamdeset devedeset metara sa olovom od 90g! Stap je pukao na trnu,drugi sam slomio ja na safariju,zakacio amura za ledja I cimnu sam stap u stranu I pukao je isto na trnu,posle toga sam popravio oba stapa u mg servisu I namerno ih silio,mislim da je fabricki trn jako los,jer kad su mi popravili stap u mg servisu nije se vise izdjekavao I svlacio,to je moje misljenje I pricam o 12 f stapu!
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...