ivan bk Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Dobio sam od drugara ovaj recept za mix(1 kg):-250 gr kukuruznog griza-250 gr pšeničnog griza-200 gr sojinog brašna-100 gr mleka u prahu-100 gr surutke u prahu-100 gr ptičije hrane za kanarince Sta mislite o ovoj osnovi za mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 osnova za voce imas u njoj oko 20%masti,17-18%proteina i preko 50%ugljanih hidrata .mozda za neki pocetak sezone naprimer jagoda kao aroma .nista spektakularno uz neke atraktore i manje dorade mogla bi da peca .definitivno nije za neka duza pecanja prazna je ako me razumes ,fali joj malo proteina .cak mislim da bi zbog ovolikog udela surutke bila prilicno tvrda i tesko se otvarala po sastavu ...to je neko moje misljenje sto nemora da bude tacno ....poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Pa sta ces na ovo da pecas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Pa sta ces na ovo da pecas?sve kao sto je kolega u predhodnom postu rekao uz pravilan odabir hemije za ovajmix i manje surutke definitivno,na slobodnom pecanju mozes da se iznenadis prijatnoi to cesto.poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Mozda i moze na Krnjaci ili Debeljaci gde bacas gomile spoda pa bi se mozda riba i zajebala,po meni ovo nema sta da trazi bilo gde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 osnova za voce imas u njoj oko 20%masti,17-18%proteina i preko 50%ugljanih hidrata .mozda za neki pocetak sezone naprimer jagoda kao aroma .nista spektakularno uz neke atraktore i manje dorade mogla bi da peca .definitivno nije za neka duza pecanja prazna je ako me razumes ,fali joj malo proteina .cak mislim da bi zbog ovolikog udela surutke bila prilicno tvrda i tesko se otvarala po sastavu ...to je neko moje misljenje sto nemora da bude tacno ....pozSta dodati da ga pojačam za duža pecanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Drugar mi je i rekao da je ovo mix za voce,planirao sam da pravim jagodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Dobio sam od drugara ovaj recept za mix(1 kg):-250 gr kukuruznog griza-250 gr pšeničnog griza-200 gr sojinog brašna-100 gr mleka u prahu-100 gr surutke u prahu-100 gr ptičije hrane za kanarince Sta mislite o ovoj osnovi za mix?Skini po 50 gr od griza oba,dodaj za to riblje brasno kao i mleko i surutku po 50 gr i dodaj,liver,robin red,pivski kvasac.konoplje przene mlevene itd.Ovo sto sam ti napisao konbinuj sam i ne treba sve to da stavis,mislim na dodatke vec malo isprobavaj da ne bude sve na tacni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coja Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Dobio sam od drugara ovaj recept za mix(1 kg):-250 gr kukuruznog griza-250 gr pšeničnog griza-200 gr sojinog brašna-100 gr mleka u prahu-100 gr surutke u prahu-100 gr ptičije hrane za kanarince Sta mislite o ovoj osnovi za mix?soja brasno 200gr zdrava hranapsenicni griz 200gr zdrava hranakukuruzni griz 150gr zdrava hranapticija hrana 200gr (crvena za kanarince jajcana)-pet centar NBGDmleko 150gr (panto za telice) - Poljoprivredna apotekakonoplja 100gr (pecena u rerni) -golubari 2 velike kasike pivskog kvasca 2 male kasike stimulator jagoda VDEzasladjivac po izboru1 mala kasikica soli2 ml aroma DT jagoda Proste stvari su oduvek radile dok se nama ne povecaju apetiti i ne pojavi zelja za jos, pa sa tim i nesigurnost....ovo je boila koja lovi i na divljim vodama odlicno kao i na komercijalama pa ti savetujem dok se ne razbolis kao i vecina drzi se ovoga i slatko ces se napecati.... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 soja brasno 200gr psenicni griz 200gr kukuruzni griz 150gr pticija hrana 200gr zuta jajcana ili clo nutrabaitsmleko 1oogr za telicepsenicne klice 25grpivski kvasac 25grsupena kasika nigeracimet mleveni 10gr aroma 5ml vocearoma 5ml cremzasladjivac 5mlsalomon oil 10mlcsl 10mlmelasa 10mlnutramino 25ml 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan bk Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 soja brasno 200gr zdrava hranapsenicni griz 200gr zdrava hranakukuruzni griz 150gr zdrava hranapticija hrana 200gr (crvena za kanarince jajcana)-pet centar NBGDmleko 150gr (panto za telice) - Poljoprivredna apotekakonoplja 100gr (pecena u rerni) -golubari 2 velike kasike pivskog kvasca 2 male kasike stimulator jagoda VDEzasladjivac po izboru1 mala kasikica soli2 ml aroma DT jagoda Proste stvari su oduvek radile dok se nama ne povecaju apetiti i ne pojavi zelja za jos, pa sa tim i nesigurnost....ovo je boila koja lovi i na divljim vodama odlicno kao i na komercijalama pa ti savetujem dok se ne razbolis kao i vecina drzi se ovoga i slatko ces se napecati....hvala na savetu i na receptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 soja brasno 200gr psenicni griz 200gr kukuruzni griz 150gr pticija hrana 200gr zuta jajcana ili clo nutrabaitsmleko 1oogr za telicepsenicne klice 25grpivski kvasac 25grsupena kasika nigeracimet mleveni 10gr aroma 5ml vocearoma 5ml cremzasladjivac 5mlsalomon oil 10mlcsl 10mlmelasa 10mlnutramino 25mljel moze 5ml dt strawberry, 5ml dt condesed milk, i 5ml solar liquide candy sweetner? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Moze,a moze i solar banana,ester crem solar i liqvid cendy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 moze ali dali ce da peca ???????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Naravno da ce da peca,sad sta to podrazumevas da peca.5 riba,10 riba,50 riba...koliko treba da peca,po mom misljenju nepostoji boila koja uvek peca i zadovoljava ocekivanja u kolicini ribe.napravi tu bananu pa je nosi na par pecanja pa javi kako si prosao ali i baci u vodu koju boilu a ne samo na udicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts