Jump to content

Kupovina Preko Ebaya


Recommended Posts

Da li neko ima iskustva sa kupovinom preko ovog sajta obzirom da ima dosta ponude tipa signalizatora i rod podova itd. sa veoma niskim cenama Edited by jasmin
Link to comment
Share on other sites

Ja sam kupio tri fox sx digital pistalice iz Engleske sa zlatnim zvucnicima. Covek mi poslao i za tri nedelje mi stiglo. Nema carine jel je polovna roba, a transport je kostao 16funti. Sve zajedno sa pistalicama 100funti
Link to comment
Share on other sites

Sve zavisi od carine i prodavca,dobro pogledati sta pise u opisu proizvoda svaka informacija je bitna,moje iskustvo je vrlo pozitivno (ja sam kupovao racunarske komponente) ali carina ...  Samo da udjemo u EU i da se resimo ovih derikoza i lopova koji misle da su zakon!

Link to comment
Share on other sites

Sve zavisi od carine i prodavca,dobro pogledati sta pise u opisu proizvoda svaka informacija je bitna,moje iskustvo je vrlo pozitivno (ja sam kupovao racunarske komponente) ali carina ... Samo da udjemo u EU i da se resimo ovih derikoza i lopova koji misle da su zakon!

ucicemo u EU kad albanija postane clanica G-8
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vec vise od 10 god. kupujem preko ebay-a ali ne u Srbiji vec van i nisam nikada imao nikakvih problema. Placas putem paypal-a i nema problema i ako iskrsne nesto paypal ti vraca pare. Jedini moj savet ti je da gledas feedback prodavca i nemas problema, izbegavaj one sa malim pozitivnim transakcijama (ispod 99%) i nemas problema... ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A ako ti je sve naporno da sam odradis imas ove nase domacine sto ti poruce robu koju hoces,das im adresu i sve ti stigne kuci.....naravno za sve to uzmu ti i procenat  :crazy:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...