dejanlana81 Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 pozdrav. jel moze neko nesto o ovim stapovima da mi kaze imao sam prologic c1 3,60 3,lb prodao ih pa bi sad kupio ove bar mi to preporucuju oni iz carpologije .??? zelja mi je bila da kupim prologic c2 al stariji model (vise ih nema u prodaji)samo novi u natur verziji al iskreno puno para kostaju.hvala unapred.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 odlican stap , i bas tu varijantu 12ft 3.5lbs . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Ima nekih komentara da im se lako odvaja trn i da je spoj uopste najslabiji deo stapa. Meni su takođe cilj za kupovinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Pa neznam gledao sam ga sto puta u carpologiji nisam to primetio .Ako imas opciju da negde pogledas stap uzivo to bi bilo najbolje .Za te pare zaista dobar stap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ja imam ali 3.9m i 3.5 idu kao blesavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Od jutros cupkam i skakućem oko kapije,čakam kurira.Odlučio sam se za okume,da mi distance mašine ne budu usamljene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanlana81 Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Od jutros cupkam i skakućem oko kapije,čakam kurira.Odlučio sam se za okume,da mi distance mašine ne budu usamljene.Druze ja ih kupio pre neki dan,stapovi su extra, jedino sam nasao zamerku kod sprovodnika!?? Nekako su jeftino uradjeni, vidi se vazduh u lepku i dobro ih pregledaj, jel ja sam morao jedan da vratim ,bio je naprsnuo prvi sprovodnik!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F.S Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Od jutros cupkam i skakućem oko kapije,čakam kurira.Odlučio sam se za okume,da mi distance mašine ne budu usamljene. Pa nek je sa srecom kolega Od mene si uzeo stapove hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Ovi su prethodno dobro provereni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F.S Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Tako je, nema greske sa njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Odlican izbor , lepo da te sluze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Hvala.Biće izazova i kod izbačaja i kod razvlačenja.Ovo su mi prvi stapovi od 3,9 m . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Mislim da ce ispuniti sve tvoje zahteve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ja imam ali 3.9m i 3.5 idu kao blesaviSa kojom masinom si upario stap kolega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts