Jump to content

dubokipotok

Registrovani Član
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dubokipotok

  1. dubokipotok

    Fotografija

    Jeste, ali za gej paradu
  2. Neka mu je laka zemlja, iskreno saucesce porodici
  3. Cestitke svim ekipama a posebno ekipama u plasmanu. Pozdrav za ekipu CT Borca koja je dokazala zlim jezicima da znaju da pecaju i izvan Borce.
  4. Dacu ti ja ako zafali, ali ne znam da li su iste
  5. Moze li mi neko reci koji su kriterijumi za ucesce u kvalifikacijama, posto ocigledno ima jos dosta zainteresovanih ekipa.
  6. Lako je Djuki, 100 kg boila za hranjenje, 50 evrica za najvecu ribu, Raka mu napravio spod, ostalo mu samo da izvuce keca i to je to
  7. jelto na sedmicu neko bacio plavi kamen ili ......
  8. ovo je strasan genocid,neko bi trebao u zatvor zbog ovoga
  9. ja pricam iskljucivo o jezerima u kojima je sve manje ribe,zato sto se abnormalno iznosi i krade.sto se tice divljih voda tu je situacija jos dramaticnija.reke su nam mrtve,voleo bih da sam video bilo koga bilo gde da je vratio neku ribu.svedok sam da se nose stuke ko penkalo,sarancici ko dlan,somcici od 15cm a o grabuljasima da nepricam.zato sam se i opredelio za komercijalu.prosetaj pijacom na vidikovcu pa ces da vidis o cemu pricam i na kraju pogledaj janetov post sa ohrida pa ti predlozi kako nazvati takve ljude.za mene oni su mesarosi i ubice prirode.
  10. jedem sve vrste ribe,osim sarana.obozavam da ga pecam,zato ga ne jedem.juce smo dosli sa takmicenja u debeljaci na kojem smo uhvatili krljustavog lepotana od 17.400kg.veruj da nema veceg uzbudjenja i zadovljstva uhvatiti takvu ribu i pustiti je.buducnost saranskog ribolova je u principu uhvati i pusti.jedino tako cemo imati sta da pecamo a i da ostavimo nesto iza sebe mladjim kolegama.
  11. samo ako budete napravili revir po principu uhvati i pusti a mesarose oterate u ribarnice,imacete jezero za pecanje a naravno i za takmicenje.naravno ovo vazi za njegovo velicanstvo sarana.mesarosima dajte da nose,regana,suncice,klenice,bodorke,babuske i.t.d.zelim vam puno uspeha jer imate predivno jezero.
  12. dalije kod vas dozvoljeno nositi ribu ili je sistem uhvati i pusti.pozdrav
  13. trigga 500gr big sid 200gr red hering 250gr robin red 50gr
  14. Šteta Gorane.Mislim da je bilo malo vremena za organizovanje takmičenja,mislim na prijave ekipa.Više sreće sledeći put.
  15. Draganu i njegovoj porodici iskreno saucesce.
×
×
  • Create New...