Jump to content

Lepljivi Indikatori


Recommended Posts

Problem je sledeci , idikatori su na dodir lepljivi posle godinu i po dana koriscenja i to mi se desava vec drugi put.ko da su potopljeni u med . Nema kojom hemijom nisam probao da skinem to lepljivo ali ne uspeva . Ako neko ima resenje molio bih ga da ga podeli , unapred zahvalan.

Link to comment
Share on other sites

Isti problem i kod mene ,u pitanju su Carp Ac. Pulsar signalizatori,pretpostaljam da  je razlog sunce i kisa.Pogotovo sunce.Moji imaju 4 godine i tek je ove sezone poceo da se lepi i da onako noktom mogu ogrebati po povrsini.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam taj problem kod mojih starih Kormorana rešio sa razređivačem za farbu, prvo sam probao sa medicinskim alkoholom ali je on bio slab. To lepljivo je ustvari rastopljena zaštita sa površine signalizatora. Razređivačem skroz skineš tu zaštitu i ostane gola plastika.

Link to comment
Share on other sites

@rudy

 

da nisu u pitanju carp academy sensor a ne pulsar? kod sensora postoji problem sa plastikom (gumom) posle par godina, pulsar je čista plastika

Nije,bas je Pulsar u pitanju.

Link to comment
Share on other sites

U pitanju je  carp academy sensor wdx ,  i probao sam vecinu tih sredstava ( nitro razredjivac , aceton , alkohol )  i ne pomaze . Ima jos par nacina ( panol pasta i zuti axel ) i ako neki resi problem javljam da ubuduce necije probleme . Hvala na savetima .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Resio sam problem sa FROSCH mineral cleaning crem , neko sredstvo za ciscenje , postavio bih sliku ali mi nikakao neuspeva . Uglavnom sloj koji je bio lepljiv se skinuo ali su ostali tragovi grebanja posto nesto ima u sredstvu kao neke grudvice i izbrisalo se ko je proizvodjac i oznake ali glavno je da sad ponovo sve radi i nelepi se . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...