Jump to content

Jezero Slezen Morovic


GORANBILLY

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Dalibore jezero Slezen je sirine izmedju 185m na prve cetiri pozicije i 160m. Bove se nalaze na daljina od otprilike 75m pa do 90m sto mislim da uopste nije bitno.Ko god kaze da ima tipa 115m ili nedaj boze 130m kao sto sam imao prilike da cujem ili laze ili govori iz neznanja. Bitnije ti je da saznas ako te interesuje kakva je konfiguracija i vrsta dna. Pozz!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Bilo je pitanja za ovo jezero vidim da je nesto i obrisano,pa da odgovorim sad kad je prosao ovaj kurslus u morovicu..evo par slika ulova mene i brata iz maja ove godine..ribe su sad uglavnom 3-5 kg ali bude i po neki veci,najbolje smo prolazili na boile uz malo prihrane ponudjene sa pva proizvodima bez upotrebe rakete i spomba..

http://www.dodaj.rs/f/2B/115/2ICQWpDS/ex.jpg

 

http://www.dodaj.rs/f/2s/Dn/1Uvak8yc/ex1.jpg

 

http://www.dodaj.rs/f/1f/z3/4pXSIszW/ex2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Na znam koji je broj ali mogu da ti javim..ali stanje je ovakvo posto sam tamo bio nedelju dana na praksi pa sam upucen..po meni se sad tamo ne isplati ici ,ribe ima ali riba se priprema za izlov ove zime i baca se velika kolicina plivajucih peleta,za jedno jutarnje hranjenje smo bacali 17 vreca od 25 kg..tako da je riba slabo zainteresovana za mamce..dozvola je skoro dzabe 550din tako da se moze probati hvata se saran ali ni blizu kao u prolecnom delu godine..pozz

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

niko nije pecao skoro...pre mozda 2 godine tako su izvadili svu ribu i prodali posto nije vise radio ribnjak...ali dobra vest je sto je sad opet neko kupio to pa sredjuju jezero...kad bude gotovo verovatno cemo svi biti obavesteni...evo ove slicice sam jutros video...ali Dusan bi trebalo dosta vise da zna o tome posto je u neposrednoj blizini jezera...

https://www.facebook.com/groups/206927500898/permalink/10153753875455899/

Link to comment
Share on other sites

Navodno je ubaceno 3.5t sarana od 1,5-3kg i 3.5t sarana i amura od 5-7kg..i planiraju jos poribljavanja..Okolina jezera je sredjena perfektno svako mesto ima hladovinu sad i ona mesta preko puta sume,svako mesto ima klupe i sto,i cesma sa pijacom vodom ide na svaka 2-3 mesta cini mi se..Problem je sto je jezero zatravljeno u pm,jer 2 godine nije niko o tome vodio racuna tako da sad ima samo 3 mesta gde u obali nema trava na ostalima je svuda trava i lokvanj od obale pa do 10-20m negde i vise..valjda su amuri gladni pa ce pojesti to..Dozvola dnevna 550,nocna pojma nemam ni ne pise..

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ima li kakvih novosti sa ovog jezera ? Posredno sam cuo da je za vikend na njemu pecalo par kolega iz Mitrovice i da su fino prosli pecajuci na fider uglavnom krupnu babusku (prako pola kile) a bilo je sarana do 5-6 kg,kazu da im je najvise problema pravila trava i da su zbog nje izgubili par dobrih riba.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...