srdjan72 Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Bio ja sa drugarom 03.06. I za ceo dan na 5-ici jedan 10+ i to pred sam mrak.Tri spadanja.Guma.Boila nista nije dala.Velika vecina izbacivanja taj dan bila u3,8 i ponesto na sajlama 2-3,1-3.Rodjak sutradan sa drugarom na 6-ici 6kom.Sve na 1-2 plovak prema 5.Opet dobar drugar nedelju dana pre nas za noc I dan 10 kom na 10-ci.Znaci promenljivo.Kada smo mi bili nismo imali info da su oborili nivo jezera pola metra jer su punili babuskarsko iza prijavnice i tek predvece su pumpama u 4-ci poceli dopunjavanje jezera tri. Tek tada smo imali desavanja.Riba uopste nije bila na sprudovima vec na cistinama-dubinama ali ni da čvakne.Inače sto neko rece cuvar vrlo fin čovek.U kafance nismo isli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Kako se peca ovih dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Sto se tice restorana,koga zanima,klopa je full,od r.corbe,lepinja,rostilja...vrh...cene skroz pristupacne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Jel bio ko skoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Јел био скоро ко планирсм у наредних пар дана да одемо на дан ноћ дан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Taman da nam javis kako si prosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Јел био скоро ко планирсм у наредних пар дана да одемо на дан ноћ дан.Druze bio sam pre 20-ak dana na 10-ci upecao sam bas dosta ribe ali i dosta mi je spalo , odmah posle runna kontra 30sec riba na stapu i samo se otkaci , a pre nedelju dana pecao sam na 6-ici puno ribe upecano i nijedno spadanje . Guma -parfem , sitan lepljiv spod i uz obilno hranjenje bacis i po koju raketu secerca . Okacicu i slike stvarno sam se oba puta bas napecao . Na 6-ici mi je usao amur u hranu to je bilo amur za amurom sarana sam izujtra vatao kako sam upecao prvog amura sarana vise nije bilo hehehe ali na 5-6 minuta riba . i stvarno je bilo zabacim ako ga nema 10min odmah prezabacim naravno pva obavezno svaki put i odmah 10ak raketa ( naravno ne punih ) izbombzrdujem i par minuta i eto ga i samo tako . Na boilu nisam pecao , zapravo ujutru sam na jedan stap zabacio domacu skoljku i bila je jedna riba . potrudicu se da okacim slike veceras. Ako jos nesto mogu da pomognem tu sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 evo i slikica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Malo je losija slika sa ovim amurom bilo je bas vruce pa sam zurio da ga sto pre vratim u vodu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 I reklama za DOT SPOD heheheh Slike su sa 6-ice i sa 10-ke izmesano Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Svaka cast.Sve je extra od info do ulova,slika...ja poznajem 5,6,8cu.Ici cu neki dan u nedelji.Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Pa i ja gledam da ugrabim koji dan pa da odem da otpecam . Srecno i bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Nikako da se iskombinujem s kolegama,neki rade,niki ne vole tu vodu,neke zene ushtroile...izgleda cu morati solo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Javi kako si prosao kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Ja juce zvao i ovaj i sledeci vikend tekme.Mirace sledece nedelje neki radni dan da se pece a od prilike je petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Pecao 23.09. na jedinici pored restorana...ceo dan bez udarca...Izmenjao sve moguće voćno-mesno-gumeno-kukuruzne varijante...Momak na trojci, takođe ništa...Preko puta na petici i šestici, kampovali neki Rumuni, vidim da su imali neke ribe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Danas je jezero poribljeno sa 1t sarana prosek 6-7 kg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Jel to konacno do sezone ili ce biti jos.Odakle je stigla riba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Svaka cast, nije lose... Pecace se lepo sledece sezone.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Ubaceno je ukupno 1,5,t sa ovim danasnjim za ovu sezonu je dosta ima tu jos dosta starre ribe koju ce pokrenuti ova nova i sad ce bas lepo da se peca i sto je najvaznije gazda Marko Zebeljan je zasluzan za sve ovo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts