Kristijan_Sombor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Da li neko zna neki model meredova koji se sada trenutno moze naci na trzistu a da ima dvodelnu drsku ali iskljucivo da su segmenti sa navojem. Znaci da se jedan deo drske uvrce u drugi a ne da je put over ili trn jer to me izuzetno nervira jer se vremenom istrosi pa pocne da se izvlaci. I da nije meredov vise od 42" pozeljno i manje od toga kao sto je npr nekada bio Nash Pursuit meredov stari. Novi je isto brutalan ali je drska jednodelna :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
radivoje Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Kiko mislim da Pelzer ima tako nesto pogledaj na njegovoj stranici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Mika Net Handle Deluxe karbonska dvodelna drska koja se navrce cak moze i da se dokupi dodatni segment od 90cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Nadlacki Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Cormoran Pro Carp landing net.Mislim da mozda i kod nas mozes naci,Plovak Plus ima nesto sa tim imenom,Ja sam meni uzeo u Madjarskoj,mislim da moze da se nadje jos uvek.Dvodelna drska sa navojem.Ima i ona kapica sa navojem koju mozes da uvrnes u segment koji je do gave meredova,ako npr koristis u camcu pa ti treba kraca drska,da ne ulazi voda,prljavstina i slicno...A nije skup,nepunih 50 € sam platio ovaj moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Imaš MG i Prolodzik,mos da biras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts