Jump to content

spisak ekip II lige 2009-2010


Recommended Posts

Kolega Slamcice ima nesto i do znanja,mi smo od cetiri ribe izvadili jednu a kolega Lepomir od tri udarca tri komada,pa ti gledaj.

Mada smo imali deveriku vecu od sve i jedne njegove racuna se krajnji rezultat.

 

Licno i nisam primetio neke velike nepravilnosti jedino sto svaki pokusaj da dobijem spisak ekipa je bio potpuno bezuspesan,naravno ako u nepravilnosti racunas kupace,pedaline i ostalo to je sasvim normalno na adi.

Tesko da bi neko uspeo to da organizuje bez tih problema.

 

Meni je smetalo sto mi sudija tera da kazem goste koji su sedeli iza boksa a naprimer kod tebe sudija sedi u kaficu pored a pet sest osoba ti sedi pored boksa.

kad bi neko prosao sa strane pomislio bi da si najmanje svetski prvak pored tolikog interesovanja ljudi za tebe. :lol:

 

Sve u svemu sto se tice organizacije tu su nas sudije pokusale udaviti na pocetku pa ih je Kiza prekinuo inace bi bilo izlaganje dugotrajno ali kao sto rece Kizoni to nas bas i nezanima.Barem ne sa njihove strane.

 

Meni je vise od svega smetala trava,nijednu vecu ribu nemozes izvaditi zbog nje,to mi je bas bas islo na zivce.

Izgleda da niko drugi nema nista da kaze.

Link to comment
Share on other sites

prdo nemoj da me pogrešno shvatiš. Nisam ja mislio ništa loše da kažem za bilo koga od takmičara. momci po meni svi ok. a to što su sedeli iza mog boxa, da li mi veruješ da mi je ovo prvo takmičenje da sam morao da zovem sudiju da udalji ljud jer su ček počeli da ulaze i u box, a sve u fazonu nisu znali da ne može da se uđe. Inače ona trava je bila zato što se niko nije setio da dogovori sa upravom ade da košenje trave brodom ne rade za vreme takmičenja nego nedelju pre. platili smo toliku kotizaciju da bi nam obili auto jer nisu imali čuvara parkiga ( a rečeno je da je parking čuvan 24 h . A o znanju :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :bow-blue: :bow-blue: (imali smo dva udarca i oba su izvađena) toliko.
Link to comment
Share on other sites

i još ispravka za ono oko čuvara na parkingu. nisam mislio da kažem time da je neko od organizatora to izjavio već glavni sudija po izvlačenju brojeva a na moje pitanje da li je parking obezbeđen. :text-imsorry: ako se neko greškom našao prozvan.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...