Jump to content

Carp Liga Basiana 2011- Iii Kolo Ii Grupe


Recommended Posts

Malo sam se salio,ali evo iz prve ruke.

Da sad nebude kako smo otisli i niko nezna zasto,uglavnom,jednom je ekipa sa trojke pomrsila nase stapove i veoma bezobrazno jedno olovo sto je otislo na njihovu stranu sa ribom koju su upecali je bacila u vrbu,na sta je Tosa reagovao revoltirano. Rekao mu je da sada udje u vodu i izvadi olovo iz granja,na sta mu je ovaj odgovorio udji ti,Tosa se okrenuo i rekao kidaj od sada kad nam udje njihova riba kidamo najlone,niti je usao u boks kod momaka niti je pretio.

I kako to obicno biva posle petnaest minuta dobijam velikog sarana koji ide kud on hoce,pa uspeva pomrsiti cetiri njihova stapa,udaraju kontru i ako im je receno da imamo ribu na stapu i riba otpada ali im mrsimo cetiri.

Posle nekih pola sata dolazi Andrija u boks sa pricom kako smo pretili njegovom sinu,kako nije dosao na pecanje da bi mu neko maltretirao dete,pokusao sam mu objasniti sta je bilo i da niko nikome nije pretio i nazvao momke lazovima i pozvao da dodju i kazu sta je tacno bilo.

Zatim je jedan od momaka doviknuo da sada nemogu da pecaju posto nemaju najlona na masinicima, Andrija prilazi rod pod i kida najlon sa stapa i rusi jedan od stapova pri tome.

E tu vec krece svadja,zovemo Micu koji pokusava da smiri situaciju i kad je pitao Andriju sta je bilo covek je ladno rekao da mu je ispao papir krenuo je po njega i pukao je najlon,kaze desava se,verovatno na konstataciju koja je izneta ranije,da se desava da riba ode u drugi boks i zamrsi najolone.

Onda sam ja popizdeo i doviknuo momcima da su najobicniji lazovi,nasta jedan omladinac donosi smotak pokidanih najlona i kaze kako na sta sada nema da peca,pokusao sam mu objasniti da se neradi tako vec ako imas taj problem onda kazes i ako smtras da je neko iz moje ekipe kriv za to ja cu ti dati kotur nalona,tako da je i dobio hiljadu metara 0.28 da moze decko da peca.

Tu je vec zestoka rasprava i kad smo ga stisli da kaze sta je stvarno bilo i ko im je pretio,istina je izasla na videlo.

 

Tu se Andrija izvinuo,posto sam vec poceo da pakujem opremu jer nisam zeleo vise pecati,Andrija je prdlozio da mi ostanemo a on napusti takmicenje.

Prvo nepada mi napamet da nastavljam pecanje ako svako moze da udje u boks da ti kida najlone,prevrce opremu ili uradi bilo kakve stvari nevezane za ribolov.

da su bili toliko revoltirani i bacili praznu udicu i pokidali nam neki najlon,verovatno nebih nista rekao ali ovakav nacin je totalno neprmeren.

Da su momci otisli kod sudije i rekli sta je bilo pa Mica resio da nam skine dvesta kila ribe da zuti karton ili bilo sta nastavili bi pecati ali ovakvim cinom Andrija je pljunuo i na ovo takmicenje i na neka pisana i nepisana pravila,za mene je tada bio kraj takmicenja.

Andriju mogu shvatiti kao otac,ko zna sta mu je receno i tako je covek i reagovao,ali na takmicenju pa kakvog god da je karaktera postoje pravila i tih pravila se treba pridrzavati,zna se kako se resavaju problemi ako je ovo u opste i bio problem do trenutka kad nam je prisao stapovima.

I konstanto je neko prigovarao Mici da pecamo u kecu,covek je odradio svoj posao kao treba u tom delu i nismo imali nikakvu zamerku,ni kad je trazio da izvadimo stapove da vidi gde su zabaceni,njegovo pravo i tako i treba da uradi,gledao je i kad zabacujemo da bio bio siguran u to.

Ja sam u predlozio da ko god ima sumnju da je nesto neregularno,dodje sa njim u boks i izvadi bilo koji stap da se uveri dali su mu sumnje ispravne ili nisu.

To me cesto i nervira na takmicenjima,svi nesto nekome prigovaraju ali niko nekaze e to je bilo i tako je sad cu da dokazem da sam u pravu,ni posle takmicenja nema prigovora ali zato posle dva dana pocnu price.

Kad smo se vec spakovali popili so pice sa Micom,izvinuli se sto dozivljava neprijatnosti kao organizator,rekao je da su jedno od ranijih pecanja svi bili zadovoljni da bi posle par dana poceli dapricaju kako je neko pecao na dve udice na stapu i gliste,to je izuzetno kukavicki i slepacki,ako si to video odmah kazes sudiji,proverite i zna se sta se radi sa takvom ekipom.

 

 

da se malo osvrnem i na pecanje,pecali smo na dvojci sto je u ovom trenutku bila top pozicija,nije bilo nesto ribe ali je vetar konstantno duvao na keca tako je non stop sabijao,lovili smo ih van hrane u obali a sredinu smo prema kecu hranili konstantno da zadrzimo ribu da prodje nazad.

Pocetak nije bio neki ali je od jutra krenula akcija i dobro osmisljena taktika je dala ploda,odnos izgublene ribe je jedan prema jedan otprilike.I u tom slucaju smo lagano nabili sedamdeset kila poprilicno brzo,bukvalno je bilo pecanje na po tri stapa posto nismo mogi postici.

Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da bi lagano bilo prvi,jer samo je trebao da vetar malo stane i riba iz keca krene nazada i tu staje na nasoj hrani i aj zdravo ,mada i bez toga je radila kao luda, sasvim dovoljno da do veceri dupliramo kilazu.

Razlog za otkacinjanje tolikog broja ribe nije u povredama,posto nisu pocepane,nisam jos video nijednu ribu na jezeru da su joj iscepana usta,vec je razlog taj sto se saran nenormalno dobro bori, par komada cim sam povukao znao sam da ce otpasti, posto se oseti na stapu kako luduje pod vodom,bez obzira na kilazu.

Pretpostavljam da je jedan od razloga sto Mica konstantno upumpava bunarsku vodu bogatu kiseonikom i poprilicno hladnu tako da mnogo dize kvalitet vode i uslova zivota sarana,pa nije klasicno pecanje na maloj vodi gde se ribe vade kao krpe.

 

Malo opsirnije ali je situacija u kojoj sam se nasao prvi put a imam dosta staza sto kod nas sto van Srbije, pa cisto da se ima prava predstava o tome je bio razlog.

Link to comment
Share on other sites

zalosno sto je doslo do svega ovoga ali sada nema povratka. moje licno misljenje je da je organizator morao resiti tu situaciju a nikako takmicari medju sobom! tu su sudije, takmicarska komisija pa sta oni kazu mora se postovati!!nadam se da cete prevazici ovakve situacije ubuduce i da se nece tako nesto vise desavati!!
Link to comment
Share on other sites

Obisao sam popodne takmicare,obisao sve pozicije i dobio potvrde za predvidjanje da ce riba i u ovom kolu lepo pecati! Gotovo celog dana duva neverovatno jak severni vetar i ne menja pravac , sto u mnogome utice na nesto slabije pecanje pozicija 8 , 9 i 10 jer ova voda je jedna od najboljih potvrda o bitnosti uticaja vetra, verovatno zbog toga sto je nesto plica! Velika je steta sto pozicija jedan nije pecala ovo kolo,po mojoj proceni ovog puta ne bi joj bilo premca,ostaje i zal sto je i pozicija dva prekinula takmicenje a sudeci po rezultatima izvanredno su pecali tu tesku poziciju, tako da ce se u mnogome sve to odraziti na konacan bilans ulova. Sudeci po onom sto sam video,mislim,(sto naravno ne mora da znaci), da nece biti neizvesnosti za prvo mesto,dok ce za ostali poredak vec biti gusto.Pozicija pet je odlicno startovala,inace jedna od najzahvalnijih pozicija,od starta je usla u krupniju ribu,cak im se i dvaput vracao najveci saran u jezeru,momci vredno rade i sumnjam da ih neko moze ugroziti na toj poziciji ako istraju,jer ta pozicija ako se pravilno odradi jako retko moze da omane.Riba je veoma pokretljiva i znatno borbenija nego u proslom kolu,veoma zdrava,ph vode je odlican a kiseonik preko 8,verovatno otuda i velika borbenost! Sumnjam da ce se premasiti kilaza iz prethodnog kola,ali verujem da ekipa na poziciji pet moze daleko da obori rekord od 350 kg,pod uslovom da imaju dovoljno hrane da isprate celo takmicenje i ako se ne opuste:)No vidicemo sta noc nosi a i naravno finis ;)

 

http://img38.imageshack.us/img38/1492/picture067a.jpghttp://img683.imageshack.us/img683%5Bimg%5Dhttp://img94.imageshack.us/img94/9984/picture052jp.jpg/5214/picture054vp.jpg[/img]

http://img600.imageshack.us/img600/8756/picture062j.jpg

Link to comment
Share on other sites

U samom finishu bilo je neizvesnosti oko rangiranja i raspodele bodova, dok je pobednik kako se i naslucivalo bio odavno poznat. Verovao sam da ce pobednicka ekipa, sudeci po jucerasnjem tempu, premasiti i 400kg, ali riba je preko noci i danasnjeg dana znatno slabije pocela da radi.Uglavnom ukupan bilans je sasvim zadovoljavajuci ako se uzme u obzir, da je konacna kilaza umanjena za poziciju 1 i 2,koje bi po meni,ovog trenutka odigrale znacajnu ulogu sa zagarantovanim ulovom od preko 400 kila! Nesumnjivo da bi ovo kolo bilo znatno interesantnije,ali sta je tu je.Cestitke pobednicima i ekipama u plasmanu.Koliko vidim i u ovoj grupi ce veoma biti zanimljiva borba u narednim kolima za kvalifikovanje u finale!Evo i par slika iz samog finisha...

 

http://img703.imageshack.us/img703/6456/picture123m.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/7985/picture122w.jpg

http://img580.imageshack.us/img580/240/picture119q.jpg

http://img832.imageshack.us/img832/1387/picture117b.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/1998/picture111ey.jpg

 

http://img89.imageshack.us/img89/262/picture107i.jpg

http://img585.imageshack.us/img585/9341/picture089i.jpg

http://img838.imageshack.us/img838/4362/picture082f.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/2194/picture081l.jpg

Link to comment
Share on other sites

http://img851.imageshack.us/img851/8717/picture099.jpg

http://img810.imageshack.us/img810/575/picture073t.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/528/picture075wz.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/2843/picture054oq.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nemam nameru da se pravdam ali svako ima pravo na SVOJU istinu. Jos jednom se izvinjavam gazda Mici i dvojici momaka iz Prdine i Todorove ekipe zbog svega sto se desilo kolko mojom toliko i Prdinom i Todorovom Greskom.

 

Prvo da se osvrnem na Prdino neosporno iskustvo koje je i dokazao namernim pustanjem ribe u protivnicki boks sve sa namerom da pokupi sto vise zabacenih stapova. Posto mu to nije bilo dovoljno privucene najlone dodatno i rucno privlaci da bi mogao neometano da otkaci svoj sistem. ISKUSNO nemam reci. Rezultat : tri osakacene spulne sa po stotinak metara umrsenog najlona. Po tom pitanju on tada ne cini nista a najlon koji pominje da je doneo donosi tek posto je napustio takmicenje, znaci tek kad mu je proradila savest.

Taj isti najlon nije primljen i nalazi se kod gazda Mice jer nama (meni)nije stalo za najlon koliko njemu za olovo za koje je terao omladince da ulaze u vodu da bi ga otkacili. U momentu mrsenja i kidanja najlona taj najlon vredi (ako ga nemas) kao suvo zlato jer sa polupraznim spulnama nije moguce zabaciti potrebnih 100m. Sreca je da naucen prethodnim pecanjima ja sam poneo i rezervni najlon.

 

Druga stvar. Sve ovo gore pomenuto sto se desilo nebi bilo tako strasno da je to uradio Pera, Mika,Zika ili neko drugi koje ja ne poznajem ili delimicno poznajem i koji mi ne dolaze u boks na kafu,rakiju i casicu razgovora vec ljudi od kojih se tome nikad nebih nadao. Jedino racionalno objasnjenje je da je ISKUSNI Prda hteo da odrzi cas prakticne nastave u "slucajnom" mrsenju protivnickih sistema.

 

Treca i za mene najteza stvar koja je ustvari u tom momentu bila okidac samog desavanja je

ponasanje Tose (Prdinog kolege iz ekipe). Kao covek, otac, prijatelj ili kako vec sam dosao do Tose i ljudski ga pitao da mi objasni sta je razlog svemu ovome. Neka objasnjenja sam progutao , neka nisam ali su mi najteze i najgore pale njegove kurcevite reci: JEBI GA, DESAVA SE, STA DA TI RADIM.

. :crazy: E bas ovako sam i ja izgledao u tom momentu.

Dalje ne moram da vam kazem sta je bilo - JEBI GA DESAVA SE :devil: .

 

I tada a i kasnije sam rekao Mici da on resi hoce li i kako ce da me kazni i da svaku njegovu odluku bez rezerve prihvatam pa i diskvalifikaciju ako treba. Strsljeni su tada resili da ostanu i nastave sa takmicenjem (sem Prde)cak je Tosa trazio od Mice da ,ako kazni mene kazni i njega (verovatno je ipak shvatio sustinu - mada kasno) da bi im nakon dva sata dunulo da se pokupe i napuste takmicenje :nea: .

 

To je moja istina a od vas koji citate ove nase preklapalice (gori smo od 5 baba) ne trazim ni odobrenje ni osudu ikoga od nas vec samo iznosim cinjenice.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije problem ni ovde da se prepiremo,ja sam tvoje bezobrazno ponasanje oprostio odmah kad si se izvinuo,jer to je nesto najljudskije sto covek moze u tom trenutku da uradi i to postujem.

Ali nisam zeleo niti cu ikad ostati na nekom takmicenju ako neko uradi to sto si ti uradio.

Neznam razlog zasto negovoris istinu i optuzujes mene za nesto sto nisam uradio,moza si mislio da cu precutati.

Nisam ni jednog trenutka bio kod momaka u boksu,niti mi je ijedna riba otisla kod njih.

Momcima sam rekao tada ali evo i za tebe,ako vec hoces nesto da slazes gledaj da to uradis tako da se nesazna odmah.Evo da te citiram:

 

 

Prvo da se osvrnem na Prdino neosporno iskustvo koje je i dokazao namernim pustanjem ribe u protivnicki boks sve sa namerom da pokupi sto vise zabacenih stapova. Posto mu to nije bilo dovoljno privucene najlone dodatno i rucno privlaci da bi mogao neometano da otkaci svoj sistem

 

 

Druga stvar. Sve ovo gore pomenuto sto se desilo nebi bilo tako strasno da je to uradio Pera, Mika,Zika ili neko drugi koje ja ne poznajem ili delimicno poznajem i koji mi ne dolaze u boks na kafu,rakiju i casicu razgovora vec ljudi od kojih se tome nikad nebih nadao. Jedino racionalno objasnjenje je da je ISKUSNI Prda hteo da odrzi cas prakticne nastave u "slucajnom" mrsenju protivnickih sistema.

 

 

OVO STO SI NAPISAO JE APSOLUTNA LAZ,nista u ovim redovima nema veze sa istinom,sad se neraspravljam sa tobom kao sa Andrijom koga znam,vec sa ovekom koji je sjebao jedno lepo takmicenje i sada lazima pokusava mene da okrivi za nesto sto nema blage veze sa istinom,da ti ponovim jos jednom,NIJEDNA RIBA MI NIJE OTISLA VAN BOKSA. Tosa je pomrsio ali nije stvar u tome jer izgleda ja treba da budem okrivljen kako bi ispalo da si bio u pravu sto si usao u boks i pokidao najlon sa stapa koji je bio na rod podu.

Najlon sam odmah doneo ,taman koliko mi je trebalo da odem do radnje i uzmem ga,nenosim rezervne,ali od sada hocu da mogu odmah dati ljudima d imaju na sta pecati.

 

i cak sad kada citam sta si napisao imam osecaj,da i to sto si se izvinio kad si se uverio da momci lazu da im je preceno,vise bilo kao provokacija nego kao reci nekoga iskrenog.

A to kakav je Prda si imao prilike da vidis na raznim takmicenjima.

Da te samo podsetim kad si pecao peticu na Miki Alasu i nisi mogao da spustis ribu,rekao sam ti sta da kupis i na koji nacin da hranis da bi to izveo,tek tada si poceo pecati,a i ja sam se tada takmicio,vidim da je to bilo veoma neiskusno sa moje strane.

 

Mica je ovde najvise ostecen,prvo sto mu se pokvarila liga jer ovo kolo je bilo apsolutno neregularno,hteli neki to da priznaju ili ne.

Kao prvo za ono sto si ti uradio sledi automastka diskvalifikacija,a psto toga nije bilo ja sam odmah poceo da se pakujem i da idem sto je najnormalnije.

samim tim je omoguceno momcima na trojki da dobro prodju i iskoriste ono sto smo mi hranili i da se poremeti ukupan plasman.

neki su se slozili sa mojim postupkom i rekli da bi uradili isto ,samo sto svi sada cute i niko kao i obicno nesme nista da kaze iz ko zna kog razloga.

Jedini nacin price je neko suskanje ali javno reci je problem.

Link to comment
Share on other sites

da se i ja nadovezem na sve ovo.u jednom momentu takmicenja ekipa ekipa koje je peca la pored nas na poziciji br-3,je imala ribu koja je usla u nas boks i pri tom umrsila dva stapa jedan smo odmah uspeli da odmrsimo dok smo drugi odmrsivali u njihovom boksu,kada smo razmrsili sistem rekao sam jednom clanu ekipe da sistem baci malo dalje u vodu da se ne bi umrsio u vrbu jer smo bili u deficitu sa shok-predvezom,nakon cega je isti clan doticne ekipe da li slucajno ili namerno bacio sistem u vrbu,i rekao mi da udjem u vodu i odmrsim,tada sam rekao da on udje u vodu i to uradi.to nije uradjeno i bili smo primorani da pokidamo sistem,nako cega sam revoltirano rekao da cemo im sledeci put kontrirati na ribi na nailone,nakon odredjenog vremena meni je udarila vvvvvvvvvelika riba koju nisam mogao da sperecim da ode u susedni boks i pomrsi im stapove,moram da naglasim da momci iz susedne ekipe nisu recreki ,zbog toga,ali tada dolazi Andrija i pocinje sa pricom kako sam ja momcima pretio batinama...............,sto nije tacno,ja stvarno neznam sta je njemu preneto sa njihove strane i nezanima me,i u jednom momentu je priso stapovima i pokidao nailon sa jednog stapa i isti izbacio sa rod-poda,normalo da sam trazio od sudije diskvalifikaciju,nakon cega mi je receno da taj postupak nije za crveni karton,i da ce mu se skinuti 10-kg od ukupne tezine,na to sam rekao da ako je tako da ga ni ne kaznjava,a ako hoce neka i meni oduzme 10kg,zbog nedonosenja odluke o diskvalifikaciji mi smo demonstrativno napustili takmicenje,I NECEMO PECATI NI 4 I 5 KOLO.A PRICE DA JE DEJAN BERIC URADIO TO STO JE ANDRIJA REKAO JE TOTALNA NEISTINA,ovo sto sam napisao je jedna i jedina istina o tome sta se desilo.
Link to comment
Share on other sites

Bilo je lepo i dobro takmicenje.....Steta sto se ovaj incident desio i uspeo da u ocima drugih docara situaciju neozbiljnog karaktera.Bez ikakve namere da bilo koga branim ili optuzujem napisacu par reci.Prvo cu da spomenem da smo i mi u boksu 9 i 8 (Andrija) imali par situacija prelaska ribe i mrsenja najlona, posto je dozvoljeno da susedna ekipa moze izvaditi ribu u komsijskom boksu to smo i radili i sve je proslo bez problema.Prosto je nemoguce zaustaviti ribu na tako uskom prostoru a sa daljinom preko 100m da ne krene tamo gde je ona namerila, osim ako ne koristimo tehniku ,,pumpanja" ili da se kida najlon sto je pogubno po ribu.Sa te tacke smatram da niko nema nameru da pusti ribu u tudji boks da bi namerno pokupio njihove sisteme.Sto se tice cele price tu mi ostali takmicari ne mozemo nista reci posto niko nezna celu istinu.Verbalni konflikt nije dozvoljen ali je tesko dokaziv osim u slucaju da je sudija na licu mesta tako da podleze kazni koju ako nije odredjena pravilnikom sudija sam odredjuje.Nedozvoljen ulazak drugog takmicara u boks je zabranjen a posebno fizicki kontakt sa drugim takmicarom ili opremom, to bi trebalo biti dovoljno za diskvalifikaciju.Organizator i sudija ,,Gazda Mica" je napravio gresku i jedino on je mogao da resi situaciju.Nema opravdanja ali mislim da je grsku napravio iz razloga da bi se stvar stisala i zbog jedne jako bitne stvari a koja nije tacna iako mnogo njih to potencira da je ovo takmicenje ,,Druzenje"

Ne to nije tacno ovo je jedno ozbiljno takmicenje koje ima dve grupe ciji je cilj da udju u finale (nezvanicno posle finala trebalo bi da bude super finale)To sto se mi medjusobno znamo i sto cemo popiti zajedno kafu nema nikakve veze sa takmicenjem gde smo protivnici.Ovo zadnje je jedino opravdanje za sudiju, kojeg su neki takmicari doveli u zabludu i koji je previse blago reagovao na razne situacije.Mislim da ce se to promeniti i da ce ubuduce biti jako rigorozan (sto se pojedincima isto nece dopasti)a tako treba i mora da bude.Zao mi je sto je ekipa Strsljeni najavila odustajanje od daljeg takmicenja (nadam se da ce se predomisliti)i sto se sve ovo uopste desilo.Nadam se da vise nikad nece biti ovakvih situacija a ako ih bude onda sudija mora to efikasno sakcionisati.

eto toliko od mene

Link to comment
Share on other sites

Da i ja kazem neku DOBRONAMERNU rec.Prvo treba cestitati momcima iz Simanovaca na ubedljivoj pobedi,svaka cast :bow: i ostalim ekipama cestitke.

Sad je valda svima jasno da je ovo ipak takmicenje a ne druzenje i da se svaka ekipa bori za plasman,ocekivano je da se dize tenzija kako koje kolo prodje i pogotovo kad se zakuva sa bodovima(Tenzija je dobra ali u kombinaciji sa Fer-Plejom)Irizani su pogresili sto su napustili takmicenje,imali su priliku da ostvare odlican rezultat i poprave lose otpecano 1 i 2 kolo.Prosto su mogli pecati na kratko bez problema sa komsijama bili bi u plasmanu 100%.To je trebo PRDA da uradi kao iskusan takmicar i kad je vec doso da pomogne ekipi a ne da napusti utakmicu(ne napusta se utakmica kad protivnik udara nisko-utakmica se napusta samo kad je totalna Neregularnost)Poznajuci Gazda Micu znam da je pokuso da smiri situaciju,Mislim da i Andriju treba kazniti za svoj postupak.Mozda nebi bilo lose oformiti komisiju od tri iskusna clana.Ekipu Strsljen poznajem kao dobre momke i mislim da ce kad bes splasne i razum preovlada otpecati preostala 2 kola kao pravi sportisti i boriti se do kraja.

Link to comment
Share on other sites

kao clan ekipe strsljenova mogu samo da kazem da necemo pecati preostala dva kola iz vise razloga ,jedan je bilo ono ne sportsko ponasanje , a drugi koja je svrha vise borbe za prolaz u finale kad posle ovog vise ne postoji ni u teoriji , a imali smo odlicnu poziciju da se borimo mozda cak i za prvo mesto u trecem kolu . toliko od mene i cestitke pobednicima :thumbsu: i svim ostalim ekipama puno srece u preostala dva kola
Link to comment
Share on other sites

ne ulazim u vasu raspravu ali mislim da nije u redu prema ostalim takmicharima da se ne takmichite , samim tim vasim napustanjem ste dali drugo mesto momcima na trojci , pustavsi im ribu iz 2 boxa , dvojke i keca i svog boksa trojke i poremetili plasman . ko zna sta bi bilo da je takmichenje bilo malo duze . ako se vi ne budete takmichili opet ostaju 2 mesta prazna i nije posteno da neko pored dobije slobodno mesto dok drugi pecaju jedan uz drugog i samim tim imaju manje sanse za plasman . ko se takmici zna o cemu pricam i sta znaci kad imas dva boksa na raspolaganju .

ja bi ipak ispostovao ostale takmichare i dosao na sledece kolo makar pecao bez hranjenja na solo kombinaciju . cisto da ne bude prazno mesto jer moze da poremeti ostali plasman .

Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

cestitke pobednicima od mene ! ja sasmo da kazem jedno ..... pecao sam dan ranije na trojcici i ni jedna saran mi nije ostao u oviru boksa mog !@ na daljinu od 130m ili 120 ne znam i sirinu 30 m tesko je sarana koji je u dobroj formi izvaditi kao babusku! a ko je koga tu ja ne znaaaam samo kazem tesko je izvaditi u svom boksu !
Link to comment
Share on other sites

Mislim da niste shvatili poentu price,nije uopste stvar sto nam je riba usla u boks tu je bilo par reci i to je reseno veoma jednostavno.

Stvar je u tome sto ti neko UDJE u boks nepozvan i pokida najlon sa stapa i prevrne stap i pri tom se kaze pa dogovorite se,zna se kako se to sankcionise i pri tom jos zajebava Micu koji pokusava sve da nas ispostuje i nezna sta bi uradio da svi budu zadovoljni.

Moj odlazak je bio revolt prema takvom odnosu na takmicenjima,sutra moze da dodje bilo ko i da nekome pocepa sator i kaze jebiga desava i to uradi namerno i onda optuzi nekoga drugog da je kriv.

Ja nebih nista rekao sto im je riba usla kod nas posto je sasvim normlano na tim daljinama da se tako nesto desi i veliki problem je sest stapova na takmicenju.

Niti su oni nesto nama prigovorili kad je riba usla kod njih.

Link to comment
Share on other sites

ne ulazim u vasu raspravu ali mislim da nije u redu prema ostalim takmicharima da se ne takmichite , samim tim vasim napustanjem ste dali drugo mesto momcima na trojci , pustavsi im ribu iz 2 boxa , dvojke i keca i svog boksa trojke i poremetili plasman . ko zna sta bi bilo da je takmichenje bilo malo duze . ako se vi ne budete takmichili opet ostaju 2 mesta prazna i nije posteno da neko pored dobije slobodno mesto dok drugi pecaju jedan uz drugog i samim tim imaju manje sanse za plasman . ko se takmici zna o cemu pricam i sta znaci kad imas dva boksa na raspolaganju .

ja bi ipak ispostovao ostale takmichare i dosao na sledece kolo makar pecao bez hranjenja na solo kombinaciju . cisto da ne bude prazno mesto jer moze da poremeti ostali plasman .

Pozdrav

necu ni ja da ulazim u vasu raspravu, ali max je sve lepo rekao :good: mogu samo da predlozim da 4 i 5 kolo vase lige izglasate da se peca sa 3 ili 4 stapa. Ne bi se izgubilo ni na kvalitetu ni na atraktivnosti.... licno bih predlozio da zbog vec nabrojanih "smetnji" u prethodnim kolima i cestog mrsenja najlona da se zadnja dva kola pecaju sa 3 stapa, ne vidim nista lose u tome, ipak, uzan je prostor i specificno pecanje na Basiani i pritom hteli ili ne,takva vrsta "uslova" zahteva manji broj stapova u box-u.... nije takmicenje " natamaniti se sto vise riba", licno sam protivnik toga, sta fali tome da pobednik bude i sa duplo manjom kilazom nego u predhodna tri kola... i na kraju pruzite ruke i zaboravite sta je bilo, ispostujte ostale takmicare koji nisu imali veze sa ovom spornom situacijom i organizatora - domacina koji se iz petnih zila trudi da omoguci najbolje moguce uslove i zdravu atmosferu na takmicenju.... bilo pa proslo, pecajte i uzivajte kraj vode u sportu koji toliko volimo...... pozdrav od mene.... :hi:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...