Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/27/2015 in all areas

  1. nova lepa vest. danas novo poribljavanje sa amurima i saranima. podaci o kolicini i prosecnoj tezini sledi. nadam se da ce nam miki poslati i fotke.
    4 points
  2. Prodje vec 16 godina,svaka cast ljudima koji oborise ovo cudo..... Steta sto piloti utekose....
    3 points
  3. Prologoc Fast water 12,6 4lb
    3 points
  4. Nema razloga da ne ides preko 18. Rascmarivac je to lepo objasnio gore. Mislim da velicinu boile treba da biras prema tome na kojoj ces vodi pecati. Ne treba da se plasis da saran nece progutati boilu ako je veceg precnika. Da je tako ne bi ljudi pravili boile precnika 30+ za Sarulesti i slicne vode.
    3 points
  5. Svako je dobrodosao na jezero a znate kako se ide u goste??!!!!Hhaha sala mala,dodjite naravno!
    2 points
  6. Kada bi pecao kup tri dana, na prvom mjestu bi mi bilo izvući najbolju poziciju na vodi. Ni najbolji miks i aroma na svijetu ti neće pomoći ako riba nije ta tri dana na tvojoj strani. Ako si izvukao poziciju da ti konkurira za prva tri mjesta, onda ti do izražaja dolazi kvaliteta tvog miksa ( plus je ako si potrefio i aromu koja paše šaranima ). Druga stvar je poznavati vodu na kojoj loviš ( lovne daljine tvoje pozicije, mikro lokaciju itd. ). Veliku prednost imaju oni koji su lovili kupove ix puta na toj vodi. Možeš izvući top poziciju, al na kraju budeš 10-ti, jel nisi izvukao max iz te pozicije. Treća stvar taktika hranjenja dali ćeš hraniti spombom ili samo kobrati ( na nekim vodama riba prima kao luda pod raketom, dok kod drugih voda riba bježi od lupanja ). Četvrta stvar na nekim vodama nemaš šta tražiti ako ne loviš i hraniš bliže od 150m ( znači izvukao si top poziciju ali nemožeš zabaciti na tu daljinu a kamoli hraniti tri dana mjesto ). Za kraj aroma lovi nas šaranaše, zato se nemojte opterećivati aromama, jedan dan ubiješ ribu na bananu, sledeći dan popušiš na bananu.
    1 point
  7. Sledeci put, procitajte sta ko pise pa onda komentarisite. Svrati kod Kize u Carpologiju i zamoli ga da probas stap preko puta i videces da moze. Pozdrav i bistro.
    1 point
  8. sta ti je ovo obojeno crvenom gajbe piva rasporedjene po jezeru
    1 point
  9. LISTA POSLE OTPECANIH 6h 1.CT DUBOKO-------------------------6------------------------28,28 2.CT NEMANJA------------------------9------------------------27,00 3.CT BAU BAU-------------------------3------------------------18,46 4.CT JAKOVO--------------------------5------------------------17,84 5.CT VIGI VI----------------------------8-------------------------0 6.CT RED CARP TIM-----------------7-------------------------0 7.CT M.M.M.---------------------------4-------------------------0 8.CT PAŠTETA------------------------2--------------------------0 9.CT KONTRAŠI---------------------10-------------------------0 10.CT PELAGONOJA----------------1--------------------------0 UKUPNO UPECANO--------------------------------------------91,58 NAJVECA RIBA 12,80 kg NAZIV EKIPE: CT NEMANJA
    1 point
  10. pa ako si probao sa 350gr ili 300gr i posto si sve imao prilike da probas od te firme iznesi , podeli to .
    1 point
  11. Nisam brate probao nista sem germine
    1 point
  12. Bilo je reci o stapu Fast water 12,6 4lb i moze da baci bez problema 250gr na 50m ali opusteno.Nas kolega koristi Fast water na Dunavu i peca opusteno svi gledate njegove slike sa ulovima ... Jova majstor sa Dunava
    1 point
  13. 1 point
  14. Probao sam ja 12 ft 3.5 lb sa 120gr i zato mogu da tvrdim da nemoze 250gr a kamo li 350gr da nosi . Doduse moze da podigne i da baci lagano i 30m sa svakim skoro ali 100 nemoze. A jesi li ti probao?
    1 point
  15. auuu bre pastetice pa ti ne mozes bez te famozne 2-ke.....a ni na rodjendan ti nisu izasli u susret
    1 point
  16. zato ti i kazem pustimo reklame. Stvarnost je nesto drugo a i fast wather su skuplji a moj predlog bi mu bio da ako moze da nadje telesurf beast master koji ima da mu zavrsi sve
    1 point
  17. ajd bratac drzimo palceve da i vi izvucete neku bolju poziciju
    1 point
  18. Takva su pravila jezera koja svi moraju postovati! Naravno da svako ko bude mogao i zeleo moze da svrati...
    1 point
  19. Bata Rale... za tebe to ne vazi!!!vidimo se mi...
    1 point
  20. Do sada je bilo ko se najviše druži,ima najveću ribu na kraju
    1 point
  21. Odvojis zumanca od bijelanjka i stavis svu hemiju sa zumanjcima. Umutis sa mikserom nesto duze ta zumanjca i hemiju i ostavis nekih 15ak minuta da izadju mjehurici koji su se napravili. Sjedinis zajedno sa bjelanjcima i opet malo samo umutis tek toliko da bi umutio i sjedinio zumanjce i hemiju sa bjelanjcem. Moje licno misljenje je da je ovaj proizvod nepotreban i da se nece napraviti neka prevelika razlika ako ga koristis i ako ga ne koristis. Limar je dobro objasnio zasto sluzi. Bas slikovito.
    1 point
  22. Koristim ga vec dugo,sluzi za trosenje para i zaista dobro deluje....
    1 point
×
×
  • Create New...