Jump to content

Sok Lider Za Skoljke


Recommended Posts

Za ono za sta tebi treba 40lb :) imas u clear i u crnoj boji. Malo je skuplje od buldozera ali nista strasno. Isto je pakovanje 100m. Za extreme bas imas i od 50lb i 60lb ali su onda pakovanja od 50m

Za svaki slucaj uzecu ja i 40 i 60lb.

https://www.ebay.co.uk/itm/Sunset-Amnesia-6lb-60lb-Clear-Black-Red-Yellow-Memory-Free-Sea-Line-Leeda-/251272458020

Link to comment
Share on other sites

Nista ne moze da te spasi kidanja ali moze donekle da ublazi gubitke,Ja pecam na Korda Sublime 040 I predvez Triangle Scorpion king 060,ne secam se kad mi je precvikalo,bude sve izdrljano ali drzi,taj Triangle kosta mozda 200 dindzi 150m
Link to comment
Share on other sites

Buldozer je odlican za granje,trsku ali za skoljku nije. Probao sam,sece ga kao nista,u ranu ga presece iznad olova! Mozda bi 0,70 izdrzao malo duze ali 0,40 i 0,50 preseče odmah!

ja greska moja buldozer sam koristio i dobar jeste za granje ali citajuci postove redom permutovao sam ,za skoljke tesko da ces naci nesto 100% sigurno . Znam iz iskustva jer pecam na takvom mestu gde saran udari i dok driluje on vec zna da pokida a kamo li kad malo potegnes za kontru . Ja sam jedino bio siguran sa kanapom od 25 metara neki za somove od 190 lbr i to mi je bilo par riba i njega naresaju jer je ti kamenjar koji je prepun skoljki , bukvalno nema praznog mesta od skoljki a permutovao sam buldozer za guardian od 55-70 lbr za lakse terene.
Link to comment
Share on other sites

https://www.kryston.com/products/greased-lightning/

Probaj ovo

Josjedansavet:loviti sa stoje moguce laksomlinijom,ne koristiti soklideri lidkor a ono tanko crevce iznad olova tako da linija sto manje lezi na dnu!

Vaso kad klknem na ovaj link otvori mi neki Krystonov likvid za dalji zabacaj ako sam dobro razumeo. A sto se tice najlona na dnu ja sam to resio tako sto iznad olova navucem klizeci plovak za stuku koji najlon izdize sa dna tako da meni samo olovo i predvez leze na dnu.

IMG_0593.jpg

Link to comment
Share on other sites

dramatically increase its abrasion resistance.

 

Nesamo za dalje izbacaje, povecava abrazivost najlona, postaje otporniji

Probano je ovo druze, ako mozes da nabavis kupuj, kosta oko 10Evra

Aha ja sam mislio da sluzi samo za poboljsanje zabacivanja.

Link to comment
Share on other sites

Onda moramo visak obesit umesto olova Bozo. Ahahha

Od najlonskih lidera samo Amnesia garantovano. Ostalo sve puca kao paucina na ozbiljne skoljke. Mustadov snag leader izdrzava nekoliko riba ali samo u debljinama 0.70mm ili 0.80mm i to se onda stavlja po 2m i krimpuje klestima posto nema sanse da se veze. Ja sebi napravim 20 komada spremnih sa sve safety klipovima na sebi i onda ih samo menjam po potrebi. Probacu sutra da uslikam pa postavim

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Na ovo skroz zaboravih.,...ja ovo koristim za stuku umesto sajli...ne vidi se u vodi pa nije losa stvar...sad ne znam kako bi se pokazalo za shock ... 1mm (103 lb)

http://picpaste.com/extpics/14962221_1236980456373126_1378781554_n-dH96deiG.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...