Jump to content

Који Штап Од Ова Три?


Recommended Posts

Поздрав људи , намеравам да купим три штапа која нећу мењати дужи временски период , користио бих их углавном за пецање на дивљим водама где су шарани јако борбени али и понекад одлазак на комерцијале.Одлучио сам се за 13ft 3.5lb како бих покрио потребе далеких забачаја и забацивања са пва.

Оно што је мени запало за око и што ми одговара ценом су Tribal Velocity , Daiwa Emcast и Fox Warior S , с' тим што постоји могућност проблема приликом набавке Tribala јер се Velocity више не производи.

За који од ова три штапа би се ви одлучили , или би можда то био по вама неки четврти ?

Унапред хвала на саветима.

Link to comment
Share on other sites

Хвала вам људи пуно.

Покушаћу њих да нађем. Па можда би било океј и 3lb да узмем velocity али плашим се да нису довољно јаки за дивље амуре и шаране где има грања и траве и где треба да се заустави да не уђе у крш. Што се забацивања тиче вршили би ми посао и ти од три либре сигурно.

Link to comment
Share on other sites

Важи друже , видим да је Трибал фаворит , сада ћу видети шта будем био у могућности да набавим. Хвала вам још једном.

Link to comment
Share on other sites

Ако неко зна где може да се набави Трибал Velocity 13ft 3lb била би ми корисна информација.Купио бих и половне у добром стању. 13ft 3.5lb сам нашао где има.
Link to comment
Share on other sites

Ako bacas pva, bolje je 3.5lb . Kada poredis po izgledu Velocity i Warior, Fox dodje kao spod stap naspram Shimana. Kod Velocity-a mi se ne svidja zavrsna obrada, posebno gornja sekcija na modelima 3.5lb, izgleda kao da je motano izolir trakom.
Link to comment
Share on other sites

Нема их у фри тајму,сад сам гледао.

Не бацам често пва , углавном више практикујем да кобрам боиле и сподом да бацам , али можда затреба.

Link to comment
Share on other sites

Moja 3 drugara pecaju sa Voriorom 13-3.5lb,mnogo dobri i zahvalni stapovi,za malo para dobijas vrhunske stapove,jako daleko moze da se zabaci i to precizno,pravi radni Stap.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Drugari po stoti put navodimo da forum ne podrzava sverc i da nije dozvoljeno deljenje informacija, linkova niti bilo cega sto ima veze sa tim. Ako zelite ds delite takve info za to ima pm. Da se napise radnja u inostranstvu koja nesto prodaje to nije problem ali reklamiranje sverca ne moze, iz postovanja prema svim nasim drugarima koji imaju radnje i legalno uvoze robu i placaju drzavi sve dazbine i namete. Nista licno i bez ljutnje
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Купљени Трибали 13ft 3.5lb , хвала вам још једном на помоћи. По томе како изгледају нисам погрешио , видећемо на води али не сумњам у њих.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...