Jump to content

Ugasena Saranska Asocijacija Srbije


comel

Recommended Posts

Šaranska Asocijacija Srbije nije (nažalost) imala uticaj na organizovanje državnog prvenstva kao ni na odlazak na svetsko prvenstvo. Sve aktivnosti vezane za ove stvari su u organizaciji Saveza sportskih ribolovaca Srbije. ponovo ću reći NAŽALOST. ŠAS je bila organizacija u kojoj su se klubovi ujedinili kako bi radili na unapređenju sporta i disciplina koje imaju veze sa šaranskim ribolovom. Casting takmičenja, školice ribolova, humanitarni kupovi, predavanja i slično. Međutim, došlo je do neslaganja na relaciji ŠAS i SSRS, najviše zbog kritikovanja saveza zbog neodlaska na svetsko prvenstvo u Južnoafričku republiku sa jedne strane i zbog problema u vezi sa šifrom delatnosti u APR-u i nekih administrativnih zavrzlama sa druge strane... postoje još razne stvari koje su se javile kao problem ali nisu toliko bitne za temu. Sve u svemu zbog svega navedenog svi klubovi koji su članovi Saveza sportskih ribolovaca Srbije, bez obzira u kojoj disciplini se takmiče (plovak, feeder, bass, mušica...) su uslovljeni da moraju da se iščlane iz ŠAS ukoliko nameravaju da se takmiče na saveznom nivou. 

ŠAS je nekada učestvovala više u organizovanju državnog prvenstva i odlaska na svetsko ali su joj te nadležnosti oduzete još pre nekoliko godina. Klubovi koji se takmiče u državnom prvenstvu će nastaviti da se bore za što bolje uslove takmičenja i organizacije samo sada kroz drugi kanal a to će biti Zajednica Šaranskih klubova.

Ova priča nije nova i o njoj bi moglo da se piše na 30 strana ali to nema poentu jer je ovo sad prošlost i treba se gledati prema napred i truditi se na sve načine da se vrati sve na staro i povrati ugled koji je reprezentacija imala i koji je građen godinama

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...