jeydee Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 kakva je situacija sa vodom na jezeru ? jel neko pecao skoro ? dosao bi za koji dan da pecam pa imali vajde da dolazim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojke1995 Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 kakva je situacija sa vodom na jezeru ? jel neko pecao skoro ? dosao bi za koji dan da pecam pa imali vajde da dolazim ? Tesko da ces moci za koji dan, s'obzirom da je na Ubu stanje katastrofalno i da su reke poplavile veci deo grada i okolna sela. A cuo sam da su se veliko i malo jezero spojili od poplave. Tako da je pitanje kad ce moci da se peca na jezeru i kakve ce posledice ostaviti ova poplava, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pejic milan Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 pitanje je da li mozes da se peca posle poplave Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolt Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Da li se stanje sa jezerom stabilizovalo,da li je riba ostala u jezeru i da li je moguce pecanje!Pozdrav i moralna podrska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted June 8, 2014 Author Share Posted June 8, 2014 Jos malo strpljenja dok se izbistri voda. Situacija nije toliko strasna kao sto je izgledalo na pocetku onog potopa. Riba se sporadicno javlja, i krupniji komadi su tu, ali je i dalje znatno zamucena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitkobor Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Kakva je situacija ovih dana na jezeru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 jel zna neko kad se riba ubacuje u jezero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankovacm Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Zadnja informacija je da će to biti u Novembru. Mi smo imali neko sindikalno takmičenje 11.10. vidi se da ima ribe (javlja se i po vodi se baca) ali slabo jede. Šteta bi bila da se ta voda ne oporavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Mislim da ima vrlo malo ribe i da bi moralo lepo da se poribi. Bila je prica da ce krajem oktobra ubaciti 3-4 tone sarana, da li neko zna nesto o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted October 20, 2014 Author Share Posted October 20, 2014 Znamo ponesto... Nominalno je ugovorena odredjena kolicina ribe (3 - 4t) i ceka se da krene komercijalni izlov na ribnjaku i da se tada izvrsi selekcija. Pretpostavljam da ce to biti u narednom periodu, kada se dnevne temperature malo snize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Nadamo se da ce biti poribljavanja i nekih vesti o tome?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan boske Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Ima li kakvih novosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 ima,nema nista od poribljavanja!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 @orca Samo bez dezinformacija ... Kada bude razloga za pricu, tada cemo pricati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 pa reci mi kakva je situacija? koliko sam cuo od ljudi sa jezera od bobana da nema nista od ubacivanja ribe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 "Papiri" koji su potrebni za donaciju tj. za saniranje stete od poplave su prosle nedelje otisli tamo gde treba. Donaciju primamo u ribljem fondu Zvanicno, ceka se da prodje Sv. Nikola jer je donator u obavezi da isporuci ugovorene kontigente konzumnog za trziste, i ne moze trenutno da "birka" za nas odgovarajuce komade. Sanse da se sve realizuje su 50-50. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Ima li kakvih vesti sa Uba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenko011 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Da li ima nekih novih informacija vezano za poribljavanje jezera,takmičenja ove sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan boske Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Da li neko od kolega zna sta se desava sa ovim jezerom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Kakva je situacija sa vodom ribom i ostalim stvarima na jezeru. Ima li kakvih novosti za 2015 god. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko72 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Kakva je situacija sa vodom ribom i ostalim stvarima na jezeru. Ima li kakvih novosti za 2015 god. KOLIKO SAM CUO JUCE....NEMA PORIBLJAVANJA...ALI TO I NIJE LOSE,RIBE IMA ALI SADA TREBA ZNATI TU RIBU I UPECATI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Ribe ima ali minimalno, uspeh je upecati dva sarana. Ako se nesto ne preduzme, a ocigledno je da nece, ne vidim svrhu odlaska na Ub. Ribe nema, obale u haosu, trava velika, suncobrani se raspali i ja ne vidim poentu odlaska tamo. Vlasnik ili korisnik nije obavezan da drzi komercijalni revir za pecanje, jezero moze i da drzi kao ukras restorana i da se prema svojoj vodi ophodi kako zamisli. Ja tamo, sa sadasnjim stanjem jezera sigurno necu otici, kao i mnogi koji su tamo rado odlazili, pre svega da se napecaju u kratkom roku-kada nemaju dovoljno slobodnog vremena i da uzivaju u druzenju, hrani, jakoj i borbenoj ribi. Kad odes na revir koji se cuva sa paznjom, znas da ima ribe-pa i da je ne upecas, nije ni vazno. Ovako, kao sada na Ubu-nema zadovoljstva u pecanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ostojapip Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 SUTRA JE PORIBLJAVANJE FAZANERIJE SA 3 TONE!!! :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 tri tone Link to comment Share on other sites More sharing options...
salto Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 videh snimak , 4-5kg glave, pecas pa posle u restoran pa pecas i ajd kuci , 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts