Jump to content

Fox Nx


Recommended Posts

vase mislenje o ovoj pistalici,posto bi presao sa delkima na fox i dali fix nx ima nocni mod. unapred hvala.

Nema nocno svetlo i to mu je jedina mana ali ima ''drop back'' sto Delkim nema(razlicito pisti kad vuce ili opusta najlon) ,na novima su ispravili losu gumifikaciju(tako kazu).Inace je izuzetna pistalica,druzimo se drugu sezonu i mnogo mi se svidja :)Mada,Delkime nisam prodao niti cu.

Link to comment
Share on other sites

Neznam da li planiraš NX, NTXr ili NXr. 

Od prošle godine imam set NTXr, a sad, sticajem okolnosti imam još jedan.

Pre nabavke, sam pročitao niz blogova i diskusija, domaćih u Hrvatskoj, Nemačkoj i Engleskoj. Problem sa gumifikacijom sam odmah rešio preko našeg drugara Neše i prezadovoljan sam sa uradjenom termografičkom folijom. Jednostavno- nemožeš joj ništa  ;) .

Elektronika funkcioniše super. Što se tiče rada sa centralom i frenkvencijom, tu su "nedodriljivi". Drugim rečima kada pecaš i na dobro ukopanim pozicijama, centrala ima prijem. Osim Fox-a RX, druge marke i modele koje sam testirao to nemogu.

Ako uzimaš novi set za 2013. godinu, onda naruči "novu verziju", obrada plastike je poboljšana, tj. gumifikacija se ne topi. Ustvari gledam ovaj novi set, na njemu i nema gumifikacije kao na staroj verziji, nego je drugačija obrada.

Link to comment
Share on other sites

A uopće, imao si neki problem sa delkime

nikada ni jedan problem samo reci vrh.moje prve pistalice kada sam poceo da pecam su bile fox sx diditalije koje sam ubrzo prodao zbog kupovine auta. i onda ... da ne nabrajam zadnje dve delkimi . pa malo reko da promenim :pardon:  :pardon: ali izgleda je sada bila presudna ona stara poslovica,prva ljubav zaborava nema. :give_rose:  :give_rose:

Link to comment
Share on other sites

Baš ti hvala na objašnjenju, pošto koristim delkime, a do sada nisu me izneverile, a i skim da pričam o njih, svi se pozitivno izrazili, i u principu nikad nisam čuo nešto vakvo slično, pa zato sam se ispitivao, da ne ima neka mana što je neznam, pa da znam šta da očekujem.

 

Hvala ti još jednom na odgovoru, šta sam hteo da ga čujem. :-)

Link to comment
Share on other sites

Delkim je isto vrh ali da se razumemo ko peca komercijale delkim je nezamenjiv dok za divlje vode je fox vrh. I tu je stvar ukusa i potrebe .

pecali smo ja i moji drugari sa delkimima na tamisu pa je sve pucalo. jeste malo osetljhiviji nego drugi ali smanjimo osetljivost i odri.

Link to comment
Share on other sites

Druze ja pecam uglavnom divlje vode i extremne i meni delkim ne vrsi poso a vrhunski je signalizator a kad pecam na vecoj daljini i u brzoj vodi na dunavu ja smanjim signalizator na minus i on ima hoda do 15 cm do prvog bipa ali kad dodje neki sitniji i lagano uzme i lagano krene ka obalu nema bipa henger ili svinger dodje do kraja i visi a ako je noc spavas i malisa sve umrsi i napravi lom . Tako da delkim nije za extremne uslove i razvlacenja na velike daljine. Imao sam sve delkime i vise kompleta i foxove dosta modela i moj zakljucak je da su i jedan i drugi vrhunski.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...