Jump to content

Od Deponije Do Eko Kutka


Majkan

Recommended Posts

Molim sve kolege da nam svojim glasom pomognu u ostvarenju sna koji sanjamo već 7 godina pokušavajući da od deponije smeća u Banatskom Karađorđevu napravimo jedan lep eko kutak - jezero za sportski ribolov. 

 

Deponija od koje želimo da napravimo revir za sportski ribolov nalazi se na izlazu iz mesta Banatsko Karađorđevo, na međunarodnom putu Zrenjanin - Srpska Crnja - Temišvar. Prethodno je to bio kop peska, da bi vremenom nesavesnim ponašanjem i nemarom ljudi taj kop postao velika seoska deponija.   

 

Radom, zalaganjem i sopstvenim sredstvima dobar deo smeća je uklonjen, izvučeno je 26 zmajevki koječega, ali ostaje nam još mnogo površinskih radova kao i bušenje bunara za koja su nam potrebna sredstva. NIS Gazprom je raspisao konkurs za dodelu sredstava za projekte, među kojima su i naša dva projekta. 

Ovom prilikom molim sve članove foruma koji su u prilici da odu na sajt "Zajednici zajedno" (http://zajednicizajedno.nis.eu/glasanje) i u delu za glasanje za grad odaberu "Žitište" i da glasaju za sledeća dva projekta:

1. Od deponije do eko kutka;
2. Moja učionica u parku.


Ne košta ništa i ne oduzima puno vremena, a nama će mnogo značiti. 

Unapred zahvalni,

 

Goran Bogdanović (Majkan),

"USR Karađorđevo" iz Banatskog Karađorđeva.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Kolege hvala puno na podršci. Nadam se da ćemo biti u prilici da za godinu - dve dana pozovemo sve vas da nam svojim prisustvom uveličate svečano otvaranje ovog sportskog revira...  :smile:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...