Jump to content

Drzavno Prvenstvo Srbije - Trece Kolo


Recommended Posts

Zasto katastrofa Dejane,zar je pecanje sarana samo u tome da se uhvati tona ribe za pedeset sati.

Malo smo pobrkali saranski ribolov sa fizickim radom i sa necim sto ima jako,jako malo veze sa pecanjem sarana.

Samo se podsetite kad je prvoplasirani na svetskom prvenstvu upecao vise ribe nego sto upeca treci naprimer na debeljaci za isto vreme,sem u juznoj africi.

Link to comment
Share on other sites

Ako je rezultat ostao nepromenjen onda bi konacan plasman prve cetiri ekipe i sastav reprezentacije izgledao ovako:

 

1.Carp System 7 bodova

2.Carpologija 9 bodova

3.Spartanac 14 bodova

4.MM Zrenjanin 15 bodova

Link to comment
Share on other sites

JES,Kiza Sale, opet idu ko sto sam i predvidio, :air_kiss:

Naravno da Idu Smrki.Majstorski su odpecali ova tri kola,izvlacenje pozicija ih nije islo ali su to nadoknadili maestralnim pecanjem. Sa keca biti drugi,RESPECT :bow:

Link to comment
Share on other sites

Lepa kombinacija,mladost, + iskustvo, starog asa.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255620_232781813405247_100000202907679_1147836_7553796_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/253575_232781933405235_100000202907679_1147837_7580075_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kao ucesnik ovog sampionata, prvo bih zeleo da cestitam pobednicima na Ligi, Bojanu i Duletu, kao i braci Kizi i Saletu, ali i predsedniku Banetu i Marjanu. Takodje, cestitke i Sirku na plasmanu u reprezentaciju (ne zaboravimo da i cetvrti ima svoje obaveze i jako je vazno da odradi sve kako treba - skauting na pisti, eventualnu izmenu, itd.).

 

Ono sto bih posebno da naglasim, a to je moj naklon do patosa ekipama Ribolovac Trade i Bistro Svilajnac jer su ljudi i pored loseg plasmana u prva dva kola otpecali profesionalno, viteski i smekerski i zagorcali zivot ekipama. A nisu realno morali (pogotovo kada se zna koliko novaca se potrosi na jednom kolu). Jednostavno su dokazali da su sportsmeni i podjednako im cestitam kao i pobednicima.

 

Sada, kada se sve zna, na svima je da prikupimo sto vise informacija oko jezera na kojem ce se pecati takmicenje, organizovati jedan trening (u organizaciji Saveza) jer novaca ima posto vodu (Maradik) za Drzavno nismo platili vec je dobili gratis.

 

Sada nas ocekuje veliki posao. Izbor selektora (ja cu licno da guram da to bude Braca), organizacija Druge lige, itd...

 

O samom takmicenju bih rekao da je Maradik opravdao epitet fantasticnog jezera jer su sva tri kola bila potpuno razlicita. Jedno sa uzasno malo ribe, jedno sa odlicnim ulovom i trece na kojem smo hvatali i sarane i amure. Pecao se na jako daleko i na jako blizu, potpuno bez pravila. Samo jos jedan dokaz da nema pravila na pecanju.

 

MK Group se pokazao kao odlican domacin, stvarno su kao svajcarci bili organizovani, a mi smo pokusali da im pomognemo svojim ponasanjem. U tome smo i uspeli. Sada nam predstoje pregovori oko dalje saradnje, nadam se da cemo je nastaviti.

 

Sto se ekipe Korda tice, zadovoljni smo plasmanom, odnosno smatramo da je on realan. Dobro smo otpecali prvo kolo (imali dosta srece), drugo smo pecali u sastavu koji su obaveze diktirale. Trece kolo smo morali mnogo bolje. Na vreme smo prepoznali da ima amura na nasem mestu, imali seriju od 3 kom u 15 minuta i nakon toga 5 kidanja/otpadanja/luftanja. Posle toga je bilo tesko vratiti se, pogotovo sto nismo adekvatno spremili potreban spod (u smislu kolicine). No, kako su nam predvidjali (jedno kolo nece moci Minja da peca, drugo Seva, a trece obojica), uradili smo sta smo mogli. Za narednu godinu cemo znati da pravimo kalendar prema Drzavnom, a ne da njega "uglavljujemo" u ostale obaveze. Zahvaljujem se Nikoli Sevcenku, Zokiju FS i Vanji, mom bratu na tome sto smo bili kompaktni, vredni i sto smo zajedno prosli kroz ovu ligu. Takodje se zahvaljujem nasem prikljucenom clanu Borisu na svoj logistici i pomoci van same piste.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...