Jump to content

Jezero Zabar


miki0

Recommended Posts

Aj molim te ne piši gluposti kako se Žabari mogu usporediti sa Zajarkima  apsolutno niti jednom obliku

Žabari Privatni 

Zajarki Udruga 

 Žabari puni cvergla 

Zajarki nema cvergla.

Žabari dozvole 25 eura minimum

Zajarki 20 eura

Žabari 4 štapa 

Zajarki 3 štapa

Žabari nije rijetkost uhvatiti ribu 20+

Zajarki redovno se hvataju ribe 30+ ima i gro 29+ ribe

Ima toga brdo razlike

Vidim vaspitanje ti je slaba tacka,kultura na nivou, nisam ja sa tobom ovce cuvo pa da mi se tako obracas,ako mislis da se Zabar ne moze poredit sa Zajarki to je tvoje misljenje koje ja cjenim,a tebi moje misljenje glupost bas fino,samo mi nije jasno zasto komentarises gluposti?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Da podelimo informaciju.

JEZERO ŽABAR OBJAVLJUJE,

IZMJENE POSTOJEĆEG PRAVILNIKA PONAŠANJA,

I DOPUNE ZA 2017 GODINU:

-Nemože se obaviti rezervacija pozicije na manje od 3(tri) dana- (72h), odnosno 3(tri) dozvole.Svi ribolovci koji žele pecati manje od 3(tri) dana mogu koristiti pozicije koje su u trenutku njihovog dolaska na jezero slobodne.

-Plaćanje će se obavljati unaprijed za cijeli period rezervacije.Ukoliko ribolovac napusti poziciju prije isteka rezervacije, novac mu za ostatak rezervisanog perioda neće biti vraćen.

-Ribočuvarska služba će vršiti redovno hranjenje ribe na Jezeru Žabar i to na sledeći način:

Na svakoj poziciji će biti postavljen marker(atropa) uz koji će riba biti hranjena uvijek na isto mjesto, Nedjeljom (popodne 17-19 h), Utorkom (ujutro 08-10 h), i Četvrtkom (ujutro 08-10 h) sa po maksimalno 10 kg hrane po poziciji.

-Zabranjena je upotreba tigrovog oraha (tajgera) za prihranu i spood, kako na slobodnom ribolovu tako i na svim takmičenjima. Dozvoljena je upotreba tajgera na dlaci-udici, kao mamca.

-Dozvoljena je upotreba kukuruza za prihranu i mamčenje, ali samo onog koji se priprema na jezeru. Kukuruz možete nabaviti na jezeru u neograničenim količinama po cijeni od 3 Eura/10 kg.

-Ribolovci ne dobijaju 10 kg/24h kukuruza gratis u cijenu dozvole kao što je to bilo do sada.

-Zabranjeno je donošenje i upotreba vlastitih kadica(kredlova) i meredova za prihvat ribe. Isti će se moći iznajmiti na jezeru po cijeni; meredov i kadica-kredl zajedno 5 Eura/24h.

-Ostale cijene dozvola i usluga na jezeru ostaju iste.

-Svi ribolovci nakon obavljenog ribolova dužni su omogućiti ribočuvarskoj službi pregled automobila i opreme, prije odlaska sa jezera.Pregled automobila biće obavezan svima, bez iznimke!

Zahvaljujemo se na razumijevanju!

JEZERO ŽABAR SVIM RIBOLOVCIMA ŽELI USPJEŠAN RIBOLOV U 2017 GODINI I SRETNE PREDSTOJEĆE PRAZNIKE! BISTRO!

Danas sam pričao sa kolegom koji je rezervirao pecanje na tom jezeru i rekao mi da dosta toga što je tu napisano nije istina,kaže mi da podmetač moraš imati svoj i da če ga pre ribolova tamo dezifencirati a kadicu dobiješ  i to besplatno,što se tiče kukuruza važi što je napisano,dakle 3 eura 10 kila,rekao mi je da bez problema mogu upotrebljavati čamac na vesla ili sa elektromotorom makar meni to nije jasno kad jim u pravilima piše da su zabranjeni ali kaže mi kolega da je to pisalo i prošle godine pa su čamce bez problema upotrebljavali,sad zaista više neznam što i kako ali očito da tamo nekog večeg reda i pravila nema,očito gazde jezera savetuje previše glava a nekog jako dobrog plana za budučnost nemaju,šteta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pecali smo na poziciji 19, bili smo samo 24h i imali 11 riba od koji su dvije najvece 22,17 kg i 20,5 kg ! Pecali smo ja i kolega sa foruma Zlocko danas cu postaviti slike u toku dana...Najzanimljivije je sto Slobo i Miso kazu da im pozicija 19 zadnjih mjeseci ne radi nikako od kako su nesto kopali i da se nisu nadali cemo tako dobro proci, posto su ljudi pecali prije nas od srijede do petka i nisu imali ribe a tada je vrijeme im je bilo fenomenalno ali eto mi smo imali srece i naravno dobar mamac :) Pozz

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Na Zabarima nema vise jupolka kukuruza uz dnevnu kartu, sad moras i to platiti 3e kanta.....svaka cast svakome ali za nas koji radimo za platu je to ipak preskupo! :)

 

Da znas da si upravu, uglavnom svaki dan gledamo neka prepucavanja i gluposti...umjesto da uzivamo, ovo i jeste mjesto gdje treba da se druzimo i razmjenjujemo iskustva :)

 

Mislim samo da se zanesemo u momentu i da nismo svjesni sta pisemo :crazy:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Kad smo zvali bila je slobodna samo 12 i 6 a kad smo pitali čoveka koja je bolja pozicija on nije znao da nam kaže ništa konkretno, kao da nije puno informisan,pa smo se odlučili za 12.Sta je tu je idemo pa sta bude bude.
Link to comment
Share on other sites

Imaš uvalu preko puta na desnoj strani mesta onako veća uvala,i to je najbolja i jedina pozicija na mestu

Slaba vajda i po sredini mesta u dubini i u ovoj obali....

Desno je poz 11 koja je na špicu i riba mora pored nje da prodje da bo ti došla,sa leve strane imaš poz 13 i 14 pored kojih isto riba mora da prodje da bi ti došla

Tu je jezero širine 50tak metara a ti u sredini

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...