Jump to content

Sarulesti


gmboki

Recommended Posts

Ajoj ljudi procita citavu temu u jednom dahu, neznam ni sam kako da se isplaniram od posla unapred 6 meseci, a nemogu ni 3 dana unapre, a ide mi se bas zato sto ce biti sve braca po oruzju, bogme neznam sta da radim

Link to comment
Share on other sites

Jel moze neko da stavi skicu jezera i pozicije na kojima se peca na ovoj ekspediciji-tj pozicije koje cemo mi izvlaciti iz sesira.

Koji deo jezera je zatvoren,a koji mi dobijamo na raspolaganje?

imas na predhodnim stranama linkove i slike  gde ,sta kako . procitaj od pocetka .....

Link to comment
Share on other sites

Jezero je desno od hotela, iza Zaliva rekorda pregrađeno sajlom i mređom, to je neka trežina možda, i tamo je ribnjak za morune i jesetre. Nama ostaje "svega" dve tećine jezera, nešt0 preko 300 hektara, hehe. Malo li je? I sva najbolja mesta praktično. I više ribe na manjoj površini.

Ponesite suncobrane, tende i uživajte. A i ladnog piva okolo po seoskim dućanima.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

ufur i jos dva puta toliko. a ako se stisnes malo moze i za manje. 50-60kg dobrih domacih boila zavrsava posao za trojicu ribolovaca. Ja ne bi nosio nista drugo osim boila. Gorivo, hrana, malo rezervnog pribora(koji kalem najlona rezerve, udice, predvezi, jedno stotinak olova...) i to je to otprilike. Ko ide da peca. A ko ide da kampuje i da se sprda onda treba mnogo vise. 

 

Kristijan, ovo htedoh odavno da te pitam?!

Zasto ovoliko rezervnih olova?

Link to comment
Share on other sites

 Mislio sam stotinak po ekipi. Ima mesta gde se ne kida uopste. A ima mesta gde kidas i po nekoliko komada dnevno. Vidi sta je Vasil napisao pre par stranica, on sam je izgubio 35 olova od 140gr. Sve je to individualno, nista nije pod moranje. Moze i da se spusti sistem dalje od granja i groblja, ali onda ce biti neuporedivo manje udaraca. Smatram da imam neko iskustvo u pecanju na takvim i slicnim vodama, sto kod nas sto u inostranstvu. Daleko je Sarulesti, bolje da poneses 100 olova pa vratis kuci 30-40 nego da poneses 30 pa da ti tamo usfali. Ja licno necu ni da pomisljam da krenem bez bar sto olova, bar dva rezervna kalema najlona, bar dva kotura Bulldozer snag lidera, bar 5 paketa udica(plus sve ono sto cu da kuci spremim unapred). Ako vratim kuci sve to, znaci da tamo nisam dobro pecao, daj boze da ostanem bez svega, to ce znaciti da je bilo debelih...Videcemo

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...