BG Carp Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 G-line fluo zuti sam koristio 0,40mm za dunav,malo je kruci za moj ukus,dodje kao zica.Za dalji izbacaj ako je potreban on zveci kroz sprovodnik kad zabacujem ali sto se tice habanja i jacine cista 10-tka Slažem se potpuno. Upravo zbog toga bih ga zamenio nekim malo mekšim najlonom...opet kažem možda je kotur stariji...ili moj subjektivni doživljaj...Vidim da je dosta ljudi zadovoljno sa G line-om. Najverovatnije ću uzeti Katran neon da probam...0,33 mm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Sufix ultra knot 1195m 0.30mm sa cenom oko 1000 din uzmes i ne razmisljas da li ce da izbledi,lepo se ponasa na cvoru,mekan i dobro ponasanje pri dalekim izbacajima.Sa onim sto pruza za 1000din i vise sam nego zadovoljan.Ko voli katran(ili bilo koji drugi najlon iz viseg cenovnog ranga) nemam nista protiv njega da se razumemo-ali zasto bih pucao duplo para kad svake sezone menjam najlone jer cifra za kalem od 1000m je smesna.G-line fluo zuti sam koristio 0,40mm za dunav,malo je kruci za moj ukus,dodje kao zica.Za dalji izbacaj ako je potreban on zveci kroz sprovodnik kad zabacujem ali sto se tice habanja i jacine cista 10-tka Juče sam baš taj Sufix imao u rukama u Budimpešti na sajmu ali ga nisam mogao kupiti pošto je bio samo kao razstavni exponat,prošle godine sam lovio sa žutim Sufix XL,odličan kao i sve sufixove stvari što sam dosad imao ali problem je što je Sufix kod nas u Sloveniji jako teško dobiti., Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Katran synapse koristim i mogu da ti kazem da je za tu cenu odlican Koji debljinu koristiš? Stavljaš shock predvez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Je l neko mozda koristio Carp expert fluo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Koji debljinu koristiš? Stavljaš shock predvez? Tek sad videh pitanje...0,28 koristim bez soka do 100m kad pecam a to je 90% pecanja...preko 100m sok stavljam a i teze olovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Je l neko mozda koristio Carp expert fluo?I mene zanima, najlon ima veliku nosivost na cvoru, mnogo vecu od dosta skupljih najlona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Svaki Karp ekspert je dobar najlon Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Je l mozda neko probao SBS Masterpiece fluo? Vec sam ga porucio, ali bilo bi lepo jos da ga neko pohvali! ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Da li je neko pecao ovu sezonu sa Carp expert fluo najlonom? Zanimaju me utisci i da li je deblji ili tanji od deklarisane debljine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Да ли има неко искуства са Climax Cult Deep Purple најлоном или неким другим од овог произвођача? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Imao sam neki zeleni climax preprosle sezone, ne znam koji i bio sam totalno razocaran! Frckao se i izbledeo za dva pevanja!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Да ли има неко искуства са Climax Cult Deep Purple најлоном или неким другим од овог произвођача?Deep Purple zaobidji. Koristio, uzas. Promer 0,30 na mikrometru pokazao 0,34. Krut kao sajla. Spada sa spulne. Izvledi brzo i boja ostaje na prstima bukvalno. Moje iskustvo kaze, nikad vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Nadlacki Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Ja sam poslednjih par sezona pecao sa Gamakatsu G-line flex,prvo 0.33 pa onda 0.30.Spulna od 1000 metara je 3000 +- .Bledo plavicaste boje je.Izuzetno je dobar i kvalitetan najlon.Ja sam ga silio da dovucem amura na jezeru Joca proteklih sezona i ni jednom nisam imao bilo kakvih problema,otporan,jak na cvoru(palomarom ga vezem za virblu)...Sve preporuke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Flex svakako spada medju najbolje najlone na trzistu, samo koliko ja znam nema spulna G line Flex od 1000m. U debljini od 0.33mm je 1150m a u debljini od 0.30mm je 1320m. Cena je dosta jaka ali vredi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Probao sam dosta najlona u proteklih godinu dana, i moj izbor bi se sveo na Shimano Technium, Xzoga Busterlon i Gamakatsu g line element-žuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Moj izbor je definitovno PB Control, neverovatno jak najlon. Samo steta sto ga ne prave u nekoj fluo varijanti zbog bolje vidljivosti nocu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Значи Climax није нека поуздана опција. ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Nadlacki Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Flex svakako spada medju najbolje najlone na trzistu, samo koliko ja znam nema spulna G line Flex od 1000m. U debljini od 0.33mm je 1150m a u debljini od 0.30mm je 1320m. Cena je dosta jaka ali vredi.Druze u pravu si u potpunosti...Kada sam napisao 1000 m ,racunao sam u glavi spulna za 3 stapa,pa sam napisao mahinalno “1000 m”...ali,da,ide preko u zavisnosti od debljine.Hvala za ispravku...Jeste cena malo jaca,ali vredi tih para definitivno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Moja izbor i za ovu sezonu za pecanje na teskim terenima Katran synapse wild carp 0,365 koristio sam ga prosle sezone, kod mene se odicno pokazao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Koristio sam katran wild carp od 0.30, dobar najlon, jedina mana sto se nocu ne vidi ni malo! Kome to ne treba, svaka preporuka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Imam ga i ja isto na jednim spunlama, 0.32...dobar najlon...boja kao Technium Shimano, slabo se vidi i po danu, a kamoli noću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Ja se ove godine dvoumim izmedju katrana neon ili gamakatsu g line fluo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Pecao sam na oba - Gamakatsu definitivno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 katran puno para za malo muzike,po meni jeftina varijanta Okuma od 560 dinara kalem od 1000 i nesto metara koji izdrzi celu sezonu njakanja ili skuplja varijanta Korda Sub line ili Tac daun nenadjebiv najlonkome ne smeta sto se apsolutno ne vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Neznam dali ovaj Berkley big game je isti kako onaj sto se prodaje u Ameriku,ali ako je kvalitet isti veoma dobar najlon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts