Sremac Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Jedina gotova boila koja je uvek (bar meni) pecala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Ja samo pitao , jer sam imao losa iskustva sa Nutrom.Moguce da jesi, ali si onda jedan od retkih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Boila koja uvek da ribu.... :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Jedina gotova boila koja je uvek (bar meni) pecala.Jedna od retkih kupovnih boila koja ume da da ribu...ne uvek ali ume..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Meni nikad...:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 HD je u mom slucaju boila koja mi je par puta spasila kampanje od neuspeha. Njega koristim kao keca iz rukava,kad nista nece onda kacim Demona da me izvuce iz go..na. I to bez nekog hranjenja sa njim,samo balansiran i dve polutke na pva. Jedini problem sa njim sto ga Cverglan OBOZAVA,na Conoplji rok trajanja Demona na udici je max pola sata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 od star baits valja samo dupla riba i njihov atraktor i blu crab dip koji je ludilo ovo ostalo po meni za nase vode je nula Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 demon mi je davao ribe samo u prolece i jesen izgleda je ta bojila napravljena za hladnu vodu,ito samo nocu preko dana ni da pipne takav je moj slucaj. po mom misjenju dobra bojila ali samo u kombinaciji sa dipom , kako na komercijali tako i na divljij vodi. izvadila mi je na jednom takmicenju dve noci i zavrsio sam na 3 mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJOLE KAC Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Prošle godine sam ih koristio na Reci , bez nekog uspeha , ne bih još uvek ni da je Hvalim ni Kudim .Probaću opet ove sezone da je forsiram , pa ćemo videti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Prošle godine sam ih koristio na Reci , bez nekog uspeha , ne bih još uvek ni da je Hvalim ni Kudim .Probaću opet ove sezone da je forsiram , pa ćemo videti.....samo prolece i jesen znaci ladna voda i samo noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Prošle godine sam ih koristio na Reci , bez nekog uspeha , ne bih još uvek ni da je Hvalim ni Kudim .Probaću opet ove sezone da je forsiram , pa ćemo videti.....i da zaberavio sam nemoj slucajno da hranis sa tom bojilom to je bojila za pecanje znaci samo za dlaku, kad pocnes sa njom da hranis hoce da stopira ribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Jel zna neko jel se pravi desetkica i da li zna neko gde mogu da kupim ili naručim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 pravi se desetka, ali je trenutno nema i ja je tražim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Vidi dod Carplidera u Dobanovcima on je pre imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 inace demon desetkica je oko 12mm, cisto da se zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Ja sam uzimao u omg u Obrenovcu,kod Gace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Ja sam malo prelistao po netu nasao sam za 10-12e HD dok je negde i po 15-16e ali dobro hteo sam da pitam jel neko pecao na nju na B.Jarku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Juce sam je probao na Markovackom, bezuspesno. Samo bih da napomenem da hot demon 14 mm je solidno veci nego bilo koja druga boila od 14 mm ... milance, ovo govori u prilog tvojim zapazanjima za desetku ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 HD desetka je u stvarnosti 11-12 do čak 13 mm. Izmereno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpix Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Daje ribu i na dunavu,provereno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Da li je iko probao da demon dip koristi kao aromu pri pravljenju boili ? mota mi se ta misao po glavi,pa nije na odmet da pitam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Iskreno mislim da ti to nije dobra ideja, meni licno Hot Demon nije donjeo nikakav poseban uspjeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Naravno da je probao. To je stara fora. Ranije su mnogi pravili sami demon kuci od hot demon metod mixa. One kese od 2.5kg. Na kilu mixa je islo oko 40ml dipa. I to je super pecalo. Ne znam sto ne bi i sada. Dosta lepih divljih riba je uhvaceno na to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Da li je iko probao da demon dip koristi kao aromu pri pravljenju boili ? mota mi se ta misao po glavi,pa nije na odmet da pitam....S obzirom koliko vata ribu kupis kesu i imaces 100 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts