GORANBILLY Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 izvestaj sa vodena moradiku pecalo dve grupe jedna sa petoricom i u drugoj dvojca .do podneva se javljao sitniji saran i amur dok kako je vreme odmicalo sica je stajala i poceli su da se javljaju komdai oko 10kg .poslapodne je bio eldorado riba je lepo uzimala i bila izuzetno borbena .u prvoj grupi je bilo dosta ribe neki su imali vise srece pa su upecali i one vece 10-15kgsarani ali bilo i amura preko 10kg .posle obilaska momaka iz prve ekipe koji nisu skrivali zadovoljstvo vracam se u kamp .max i ja smo pecali na samom kraju jezera do mrestilista (dalje nema),riba je solidno radila tako da smo velicinom mamca i sistemom hranjenja pravili selekciju i imali uspeha u tome .nagrada za trud je dosla u sumrak ...prelpa sedamnajstica je savladana iako je pokupila i marker i jos dva stapa , a nesto posle toga u pet min. dva velika sarana od 16 i 14 kila koje smo jedva zadrzali da sve neizmrse ...negde oko 2.30h pocinje kisa i jak vetar tako da smo vec u 3h morali da povadimo stapove i cekamo da vidimo dali ce se vreme ujutru popraviti ali nismo imali srece ...pecanje smo prekinuli iako smo planirali da pecamo i ceo sledeci dan ,ali nije bilo realno posto ni 120g olova nije moglo da leti do bove ..... lepo iskustvo i lep ambijent recicu samo da je trava oko jezera pokosena put uredjen obala cista cuvari ljubazni ....a sto se tice ribe u ekstra kondiciji borbena do zadnjeg ....slike cim prebacimo sa aparata zasad samo ove dve koje je max postavio tu noc.... Momci svaka cast na ulovu i hvala na lepom izvestaju sa vode. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 cari ribolova od 13.07.2014 emisija o jezeru selevrenac ili moradik kako god za koji dan link potrazite na rtv1 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 http://media.rtv.rs/sr_lat/cari-ribolova/6698 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ja juce kooonacno proveo 12 sati na jezeru.tri dana sam hranio i upecao 24 sarana 6 je otpalo ukupno 30 kom.nisu bili veliki do 5 kg ovi sto su izasli napolje.pecao sam u plicaku.srugar u dubljem delu je imao vece 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 dusan je na moradiku i bice dva dana nadam se dace se napecati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Majstor Boza Rus satra sarana na jezeru,mali mu je usao u foru :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 jel na bananu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Slab mu signal pa ga nisam razumeo,uglavnom mali peca pa rastura :-D Boza postaje guru za Maradik :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 nije los signal nego si ti daleko od vode a boza ga razbi na jagoda skvid (max-ina boila ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Jutros sam se vratio lepo sam se napecao samo sto nocu nisam spavao.. Imali smo ja i buraz dosta sitnog sarana do 5 kg,stalno sma pokusavao da krupnom boilom selektujem krupniju ribu,prvi dan sam imao samo jednog krupnijeg od 11.5kg ali zadnje vece mi je uspelo..imali smo sarane 11.3 ,10.5 ,11 i 9kg i nekoliko oko 6kg i za kraj veceri jedan lep divljak od 7.5kg..http://www.dodaj.rs/f/27/YU/38ltwUBK/1.jpg http://www.dodaj.rs/f/1n/zF/CbgsYu2/2.jpg Mlade nade saranskog ribolov na Maradiku..Boza i moj brat.. http://www.dodaj.rs/f/2X/0/4qwLRY5k/3.jpg 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Bravo Dule, svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Evo ajde i ja da napisem par reci Ja imam upalu ruku od zadnjeg pecanja bez zezanja..uglavnom sam isao preko dana da pecam znaci 12h,.....zadnji put sam imao 30 sarana i 5 otpadanja ..... uglavnom su svi bili do 5-6kg....bio je i jedan od 13kg prosli put....95% sarana tamo nikad nije ubodeno udicom pa kad zakuca bude "extreme carp run" haha.....znaci bez bajta ili qd ne vredi....kao sto je bane rekao najbolje je uzimao tu jagodu squid u kombinaciji sa bakom....a i bf bait su lepo radile ne mogu da kazem da nisu....moze se pecati i na 50m a i na 100-110m jede svuda...znaci gde se baci iole malo vise spoda i boila eto ga...deverike ima jako pune ... sto se tice vecih sarana mesto igra dosta ulogu a nocu uglavnom bolje radi ... sto je i dusan sam video kad je pecao...sad za 10-15 dana spremamo malo ozbiljniju kampanju pa cemo videti sta ce biti... Evo par slicica..evo i jedan selfie hahahhahah: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Vidi ga Boza...kad se osisa tad se i obrije.....Bravo Bozo,lepo pecanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 a komsija kako si poceo da slusas poceo si i da pecas ............samo jos strike da se resis da ti neogranicava spod i boile i udri ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Au Bozo, pa koliko si ti vremena proveo na tom pecanju??? Otisao si cupav i bradat, u medjuvremenu si se obrijao i osisao na celavo da bi ti do kraja oprt izraslo 1cm kose 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Au Bozo, pa koliko si ti vremena proveo na tom pecanju??? Otisao si cupav i bradat, u medjuvremenu si se obrijao i osisao na celavo da bi ti do kraja oprt izraslo 1cm kose 36 sati za 3 pecanja :-D hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 ajde bozo prijavljuj tu njam-njam ekipu za moradik nemoj da taktiziras Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 ajde bozo prijavljuj tu njam-njam ekipu za moradik nemoj da taktiziras sutra je verovatno dan za prijavljivanje...haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Dal' je neko bio skoro?imal' kakve info?Islo bi se tamo, pa cisto neka informacija ako moze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 poceli su da hrane ribu za zimu tako da slabije uzima ,ako vec ides preporucijo bi ti da koristis samo boila bez spoda bolje se pokazalo ,posto se rani iz camca sredinom trebaju ti stapovi koji mogu da bace 120-140 m kako gde ,sto se tice boile neka bude meso bez mnogo hemije i blaga bez mnogo arome ........pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 poceli su da hrane ribu za zimu tako da slabije uzima ,ako vec ides preporucijo bi ti da koristis samo boila bez spoda bolje se pokazalo ,posto se rani iz camca sredinom trebaju ti stapovi koji mogu da bace 120-140 m kako gde ,sto se tice boile neka bude meso bez mnogo hemije i blaga bez mnogo arome ........pozzJbte, pa koliko to hrane?Vise mi lici da ih tove, al' dobro, njihova stvar! Niti bih da bacam na 120-140 metara, niti da se bakcem sa ovakvim ili onakvim boilama...Ja bih da malo uzivam! Hvala Bane na info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 moze i to rostilj ,stavis stapove na rodpod sator uvalis se u stolicu i uzivas ...a da nezabacujes daleko je a i treba da se hrani ..... 5kg boila dnevno pa smanjujes i dodjes do 2-3kg treci dan ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Druze stari kakav si ti to sarandzija a ne bacas 140m.....Riba se u danasnje vreme peca iskljcivo na 120+ metara,blize ne jede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Da ima sajla na 140 metara, imao bih orjentir...Ovako, kad ne bacam pod sajlu, ne mogu da dobacim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Pa zar nije shimano napravio sajlamaster stap, on sam podbacuje pod zamisljenu sajlu, izbacili su iz posla ove sto prave sajle. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts